Βαλεντίν Στόκερ : «Να ξεχάσουμε την ήττα στο πρωτάθλημα»

Βαλεντίν Στόκερ : «Να ξεχάσουμε την ήττα στο πρωτάθλημα»

Ο μέσος της Βασιλείας Βαλεντίν Στόκερ στη συνέντευξη τύπου ξεχώρισε τον Αντελίνο Βιεϊρίνια και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα

Ο ποδοσφαιριστής της Βασιλείας, Βάλεντιν Στόκερμ στη συνέντευξη τύπου υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα και ξεχώρισε τον Αντελίνο Βιεϊρίνια από τους παίχτες του «δικέφαλου».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα στο πρωτάθλημα, χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Στο σκέλος της ερώτησης με τους οπαδούς, η αλήθεια είναι ο 12ος μας παίκτης, κρίμα που δεν θα είναι εδώ αλλά ελπίζουμε να τους έχουμε στο εντός έδρας παιχνίδι μας» είπε για το αυριανό παιχνίδι.

Για τον Βιεϊρίνια είπε: «Ξεχωρίζω τον Βιεϊρίνια, που έπαιζε στην Μπουντεσλίγκα, έχω δει σε βίντεο τον ΠΑΟΚ, είναι μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες».

Για το γήπεδο της Τούμπας: «Δεν μας απασχολεί με την αρνητική έννοια, είναι ωραίο να παίζεις σε γεμάτο γήπεδο, αυτή είναι η ουσία του ποδοσφαίρου».

Ενώ για τη ζέστη που θα βρουν στην Ελλάδα είπε: «Στην Ελβετία πάντως τον τελευταίο καιρό είχε μόνιμα πάνω από 30 βαθμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ