Η προπόνηση του ΠΑΟΚ και τα πλάνα Λουτσέσκου

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ και τα πλάνα Λουτσέσκου

Έτοιμοι για το μεγαλο αυριανό παιχνίδι δηλώνουν άπαντες στο Δικέφαλο στρατόπεδο.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του είχαν την ευκαιρία να πάρουν μία πρώτη γεύση από την έδρα της Βασιλείας, όπου αύριο ο Δικέφαλος θα κληθεί να υπερασπιστεί το προβάδισμα του πρώτου αγώνα και να σφραγίσει την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Το προπονητικό πρόγραμμα της Τρίτης (31/7) στο Σαιντ Τζέικομπ Παρκ ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, με την ομάδα να δουλεύει πάνω στον τομέα της ανάπτυξης. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στα τελειώματα και διπλό στο μισό γήπεδο.

Όσον αφορά την πιθανή αυριανη ενδεκάδα, ο  Ρουμανος τεχνικος σκέφτεται να παρατάξει  την ιδια σύνθεση  με τον πρώτο  αγώνα  με μια μικρή διαφοροποίηση. Να ξεκινήσει ο Καντουρι στη θέση του Ζαμπα. Πιο συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Πασχαλάκης.

Πλάγια μπακ θα είναι οι Μάτος και Βιερινια ενώ στο κέντρο της αμυνας θα βρίσκεται ο Κρέσπο με τον Βαρέλα. Στα χαφ θα είναι οι Μαουρίτσιο και Κάνιας με τον Πέλκα να έχει τον ρόλο του δεκαριού . Αριστερά στα εξτρέμ θα είναι ο Καντουρί και ο Λημνιός δεξιά. Προωθημένος θα ξεκινήσει ο Πρίγιοβιτς. 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ