Μάλμε – ΜΟΛ Βίντι 1-1

Μάλμε – ΜΟΛ Βίντι 1-1

Η Βίντι απέσπασε σπουδαία ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Μάλμε και είναι τώρα σε θέση φαβορί για την πρόκριση στα πλέι-οφ όπου πιθανόν να κοντραριστεί με την ΑΕΚ (εφόσον η Ένωση ξεπεράσει το εμπόδιο της Σέλτικ)!

Η Μάλμε άνοιξε το σκορ απέναντι στην σκληρή για να πεθάνει Βίντι, ωστόσο οι Ούγγροι έφεραν το ματς στα ίσα (1-1) και τώρα έχουν εκείνοι το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση. Πρόκριση που αν έρθει τελικά θα τους φέρει πάνω στον νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ -Σέλτικ!

Οι Σουηδοί είχαν τον έλεγχο του αγώνα. Έκαναν ό,τι ήθελαν στο γήπεδο μέχρι να προσεγγίσουν την γραμμή άμυνας της Βίντι. Κάπου εκεί οι επιθετικές προσπάθειες τελείωναν. Αυτά μέχρι την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα μέχρι το 62ο λεπτό. Μέχρι ο Κρίστιανσεν να ξεπεράσει επιδέξια τον προσωπικό του αντίπαλο και με πλασέ να ανοίξει το σκορ για την Μάλμε (1-0).

Δέκα λεπτά κράτησαν το προβάδισμα οι γηπεδούχοι όμως. Μια κακή αντίδραση της άμυνας, έδωσε την ευκαιρία στον Λοΐκ Νεγκό να φέρει το ματς στα ίσα (1-1) στο 71ο λεπτό.

Στη συνέχεια οι Ούγγροι είχαν έναν και μοναδικό σκοπό στο ματς: άμυνα. Και έφεραν την επιχείρηση εις πέρας. Απέσπασαν ισοπαλία στην έδρας της αντιπάλου τους και στο ματς της ρεβάνς (την προσεχή Τρίτη) έχουν εκείνοι το πάνω χέρι.

ΜΑΛΜΕ: Νταλίν, Λάρσον, Νίλσεν, Μπένγκτσον (31′ Μπρόρσον), Σαφάρι, Τρίστασον (46′ Λεβίτσκι), Μπατσιρού, Κρίστιανσεν, Ρικς, Άντονσον (80′ Γκαλ), Ρόσενμπεργκ

ΒΙΝΤΙ: Κοβάτσικ, Φιόλα, Βινίσιους, Γιούχας, Στοπίρα, Χάτζιτς, Νικόλοβ, Νεγκό, Λάζοβιτς (89′ Σ. Στσέποβιτς), Κόβατς, Μ. Στσέποβιτς (82′ Βάργκα)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=pI2t13NljaA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ