Βίντι – Μάλμε 0-0 (vid)

Βίντι – Μάλμε 0-0 (vid)

Η ουγγρική ομάδα ήρθε ισόπαλη εντός έδρας 0-0 με τους Σουηδούς και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού προκρίθηκε στα play offs, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ!

Μέσω… Ουγγαρίας θα πρέπει να περάσει η ΑΕΚ για να καταφέρει να προκριθεί στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Η Βίντι υπερασπίστηκε το πλεονέκτημα που πήρε στον πρώτο αγώνα με τη Μάλμε και πανηγύρισε την πρόκρισή της στα πλέι οφ. Η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς ήρθε ισόπαλη εντός έδρας 0-0 με την Μάλμε και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Οι Σκανδιναβοί μετά την αποτυχία τους να κερδίσουν εντός έδρας ταξίδεψαν στην Ουγγαρία γνωρίζοντας ότι το έργο τους θα είναι πολύ δύσκολο. Στο πρώτο ημίχρονο η Μάλμε είχε την κατοχή, αλλά αδυνατούσε να δημιουργήσει φάσεις στα αντίπαλα καρέ.

Στο δεύτερο μέρος η Βίντι κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Λάζοβιτς απέτυχε να κερδίσει τον Νταλίν. Στο 67’ οι γηπεδούχοι βγήκαν ταχύτατα στην κόντρα, ο Νταλίν ανέτρεψε τον Νέγκο και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Λάζοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων αντέδρασε σωστά και κράτησε όρθια την ομάδα του. Οι συμπαίκτες του ωστόσο, δεν κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ, με την Βίντι να πανηγυρίζει στο τέλος την πρόκρισή της στα play offs, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Οι συνθέσεις:

ΒΙΝΤΙ (4-4-2): Κοβάτσικ, Φιόλα, Γιούχας, Βινίσιους, Στοπίρα, Νεγκό, Χάτζιτς, Νικόλοφ (85′ Πάτκαϊ), Κόβατς (89′ Χούστι), Λάζοβιτς (90+5′ Τάμας), Μ. Στσέποβιτς

ΜΑΛΜΕ (4-4-2): Νταλίν, Λάρσον (75′ Βίντχαϊμ), Μπρόρσον, Νίλσεν, Λεβίτσκι, Μπασιρού, Ίνοσεντ (79′ Γκαλ), Κρίστιανσεν, Ρικς, Ρόσενμπεργκ, Στράντμπεργκ (71′ Άντονσον)

Δείτε το βίντεο με το πέναλτι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ