Στο «Ντα Λουζ» θα πετάξει… ο Δικέφαλος αετός

Στο «Ντα Λουζ» θα πετάξει… ο Δικέφαλος αετός

Ο ΠΑΟΚ, έκλεισε την προετοιμασία του με μια προπόνηση στο «Ντα Λουζ» με τον Λουτσέσκου να ζητάει ηρεμία και καθαρό μυαλό από τους παίκτες του. Σε σχηματισμό 4-3-3 θα παίξει ο ΠΑΟΚ με μοναδική αλλαγή αυτή του Ουάρντα στη θέση του Ελ Καντουρί.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τη Μπενφίκα με μια τελευταία προπόνηση στο εντυπωσιακό «Ντα Λουζ». Όσοι από τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου είχαν επισκεφτεί στο παρελθόν το σπίτι των «αετών της Λισαβόνας» γνώρισαν το πόσο όμορφο γήπεδο έχει η πορτογαλική ομάδα. Οι υπόλοιποι μέχρι να σφυρίξει την έναρξη της προπόνησης έβγαζαν πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες.

Οι Ασπρόμαυροι χωρίς να αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής έχουν προετοιμαστεί τόσο ψυχολογικά, όσο και αγωνιστικά για τον πρώτο από τους δύο μεγάλους «τελικούς». Στον ΠΑΟΚ υπάρχει ηρεμία και συγκέντρωση, ενώ ο Ράζβαν Λουτσέσκου επανέλαβε για μια ακόμα φορά πως σε τέτοιες διοργανώσεις και σε ομάδες υψηλού επιπέδου τα λάθη μπορεί να στοιχίσουν ακριβά.

Βάσει των όσων έχει δείξει μέχρι τώρα, αλλά και από τα όσα φάνηκαν τις προηγούμενες ημέρες ο Αμρ Ουάρντα έχει το προβάδισμα για να για να κάνει το ντεμπούτο του στην βασική ενδεκάδα, στη θέση του τραυματία Ελ Καντουρί. Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός έχει περάσει αλλαγή και στα τέσσερα επίσημα παιχνίδια και δείχνει να βρίσκεται πιο μπροστά στις προτιμήσεις του 49χρονου Ρουμάνου κόουτς σε σχέση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην αριστερή πλευρά της επίθεσης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν προτίθεται να κάνει καμία άλλη αλλαγή στην 11αδα του σε σχέση με την αναμέτρηση στη Ρωσία κόντρα στην Σπαρτάκ. Έτσι λοιπόν ο Δικέφαλος σε σχηματισμό 4-3-3 θα παραταχθεί με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια. στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα βρούμε τους Λέο Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιερίνια. Στη μεσαία γραμμή το δίδυμο Κάνιας, Μαουρίσιο δεν χαλάει με τους δύο να έχουν αύριο πολύ δουλειά καθώς η Μπενφίκα έχει πολύ δυνατό κέντρο.

Στις πτέρυγες θα είναι ο Λημνιό, ο Ουάρντα και ο Πέλκα που θα είναι τόσο στο οργανωτικό κομμάτι όσο και κρυφός κυνηγός πίσω από το βασικό φορ της ομάδας τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ