ΠΑΟΚ : Όποιος πρόλαβε… πρόλαβε τα εισιτήρια με τη Μπενφίκα

ΠΑΟΚ : Όποιος πρόλαβε… πρόλαβε τα εισιτήρια με τη Μπενφίκα

Από τις 09:00 οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται τα εισιτήρια του αγώνα με τη Μπενφίκα. Η διαδικασία θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά όπως έχει ανακοινώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας με τη Μπενφίκα είναι προ των πυλών και στην Τούμπα υπάρχει γενικός ξεσηκωμός τόσο στην ΠΑΕ, στο οργανωτικό κομμάτι, όσο και στους φιλάθλους της ομάδας που από σήμερα θα αναζητήσουν ένα εισιτήριο της αναμέτρησης. Στις 09:00 θα αρχίσουν να πωλούνται τα ελεύθερα εισιτήρια του αγώνα με τους Πορτογάλους.

Όπως έχει ανακοινώσει η ΠΑΕ δεν θα διατίθενται από τα εκδοτήρια της Τούμπας, αλλά μόνο διαδικτυακά. Τα εισιτήρια δεν είναι πολλά και αναμένεται να εξαφανιστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, οπότε όσοι θέλουν να παρευρεθούν την Τετάρτη στην Τούμπα θα πρέπει να βιαστούν.

Κλειστή η θύρα 8

Το άσχημο για τον κόσμο του Δικεφάλου είναι πως θα δώσουν το παρών στην έδρα του ΠΑΟΚ τουλάχιστον 200 φίλοι της Μπενφίκα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η θύρα 8 να είναι κλειστή. Οι Ασπρόμαυροι θα αναζητήσουν από σήμερα κιόλας τους παράγοντες της Μπενφίκα για να μάθουν τον ακριβή αριθμό των φιλάθλων που θα έρθουν στην Τούμπα. Αν είναι λιγότεροι από 100 θα προσπαθήσουν να τους φιλοξενήσουν στα επίσημα της Τούμπας, για να μην δεσμευτεί η θύρα 8.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ