ΑΕΚ: Αλλαγές και ερωτηματικά στην 11αδα και δεξιά πλευρά… πληγωμένη

ΑΕΚ: Αλλαγές και ερωτηματικά στην 11αδα και δεξιά πλευρά… πληγωμένη

Σκέψεις του Μαρίνου Ουζουνίδη ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς με τη Βίντι στο ΟΑΚΑ.

Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Μαρίνος Ουζουνίδης αυτό το καλοκαίρι και τόσο νωρίς στην σεζόν, έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες. Ο Λούκας Μπογέ με τον Χρήστο Αλμπάνη και τον Ροντρίγκο Γκάλο είναι τραυματίες. Αρα τρεις ακραίοι (δύο καθαροί εξτρέμ και ένας που έπαιξε μπακ χαφ σε δύο ματς ήδη) είναι εκτός για το κρίσιμο ματς με τη Βίντι, αύριο το βράδυ (22:00) στο ΟΑΚΑ. Προσθέστε σε αυτούς και τον τιμωρημένο Τάσο Μπακασέτα. Άρα μείον τέσσερις λύσεις για τα άκρα της, μετρά ο προπονητής της ΑΕΚ! Δεν είναι και λίγες για ρεβάνς πλέι οφ Champions League, όπου κρίνεται η πρόκριση στους ομίλους…

Ετσι, ο Ουζουνίδης αναμένεται να… επιστρατεύσει δεξιά τον Κλωναρίδη, όπως έκανε και στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όταν τραυματίστηκε ο Γκάλο. Αριστερά ο Μάνταλος είναι η επικρατέστερη λύση, με Λιβάγια και Πόνσε στην επίθεση. Εκτός και αν προτιμηθεί από τον έμπειρο τεχνικό αριστερά ο Λόπες, με τον Μάνταλο και τον Κλωναρίδη πίσω από τον Λιβάγια. Και τον Πόνσε να είναι στον πάγκο.

Στα χαφ τίθεται το ερώτημα για τον παρτενέρ του Σιμόες. Οι Αλεφ και Γαλανόπουλος έχουν τις ίδιες πιθανότητες, προερχόμενοι από καλή εμφάνιση, ενώ τα… κουκιά είναι μετρημένα για την άμυνα. Οι Λαμπρόπουλος και Οικονόμου θα ξεκινήσουν στα στόπερ με Μπακάκη και Χουλτ στα άκρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ