Σαλάχ: «Μπορούμε να κατακτήσουμε το Champions League»

Σαλάχ: «Μπορούμε να κατακτήσουμε το Champions League»

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι η Λίβερπουλ έχει όλα τα φόντα για να κατακτήσει όχι μόνο το πρωτάθλημα Αγγλίας, αλλά και το Champions League.

Η Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν και μετράει 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος. Τα εξαιρετικά δείγματα γραφής των Ρεντς έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις του συλλόγου, με τους φιλάθλους της ομάδας να ονειρεύονται πλέον την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Σαλάχ με δηλώσεις του στο France Football τόνισε ότι η ομάδα του έχει όλα τα φόντα για να κατακτήσει όχι μόνο το πρωτάθλημα Αγγλίας, αλλά και το Champions League! «Πέρυσι παίξαμε με ομάδες που έχουν κατακτήσει τον τίτλο στο παρελθόν και παρόλα αυτά φτάσαμε μέχρι τον τελικό. Φυσικά μπορούμε να πετύχουμε το ίδιο και φέτος. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να το κατακτήσουμε. Θα μπορούσαμε ακόμη και να κατακτήσουμε τόσο το Champions League, όσο και την Premier League. Δεν θέλω να πιέσω την ομάδα, αλλά τα πάντα είναι πιθανά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τους Μανέ και Φιρμίνιο: «Είμαστε φίλοι και μιλάμε πολλοί. Οι τρεις μας καθόμαστε στα αποδυτήρια στο ίδιο σημείο μετά τα παιχνίδια. Υπάρχει πραγματική αλληλεγγύη μεταξύ μας, επειδή δεν μας νοιάζει ποιος θα σκοράρει τα πιο πολλά γκολ. Όλοι δουλεύουμε για να μπορεί να σκοράρει ο άλλος και όπως βλέπετε πράγματι σκοράρουμε όλοι».

Για τη σχέση του με τον Γιούργκεν Κλοπ, δήλωσε: «από την πρώτη μου ημέρα στην ομάδα, μου συμπεριφέρθηκε σαν φίλος. Μιλήσαμε και δημιουργήθηκε ένας ισχυρός δεσμός ανάμεσά μας από την πρώτη στιγμή. Ξέρει πώς να διαχειρίζεται κάθε παίκτη πνευματικά. Όλοι νιώθουν καλά μαζί του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ