LIVE η συν. Τύπου του Μαρίνου Ουζουνίδη

LIVE η συν. Τύπου του Μαρίνου Ουζουνίδη

Διαβάστε στο 10.gr τις δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα, για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Στην Λισαβόνα για το αυριανό (12/12, 22:00) παιχνίδι με την Μπενφίκα για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης η ΑΕΚ. Αυτή την ώρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης παραθέτει συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού με την πορτογαλική ομάδα και το 10.gr σας δίνει τη δυνατότητα να διαβάσετε τις δηλώσεις του Ελληνα τεχνικού.

Η πρώτη ερώτηση που έγινε στον τεχνικό της ΑΕΚ είναι τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για να πάρει αποτέλεσμα στη Λισαβόνα: «Να παίξουμε καλύτερα από τα προηγούμενα παιχνίδια και να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα ματς. Αυτά τα τιμώρησαν οι αντίπαλοι σε αυτό το επίπεδο».

Ερωτηθείς για το πώς θα αντιμετωπίσει τον αυριανό αγώνα, απάντησε: «Όταν μπαίνεις σε ένα παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ δεν σκέφτεσαι μόνο τα λεφτά. Σκέφτεσαι ότι σε βλέπουν σε όλο τον κόσμο. Το οικονομικό από την πρόκριση και μόνο δεν πήγε άσχημα. Θεωρώ πως θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Ήταν ένα παιχνίδι το πρώτο με την Μπενφίκα που μας στοίχισε πολλά και το αποτέλεσμα ήταν άδικο».

Ερωτηθείς για την εικόνα που βγάζει η ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο όταν στραβώνουν τα παιχνίδια: «Ήταν θέμα και ο τρόπος που δεχόμασταν τα γκολ. Ήταν σε συνθήκες τέτοιες που μας επηρεάζουν. Όταν παίζεις με καλύτερες ομάδες είναι λογικό να επηρεάζεται η ψυχολογία των παιδιών. Θα πρέπει τα παιδιά να καταλάβουν ότι σε εκείνο το σημείο πρέπει να αντιδρούν πιο εγωιστικά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε και να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας. Από αυτά τα παιχνίδια μαθαίνουμε και εγώ και οι παίκτες μου».

Για το πως θα καλύψει τα κενά που υπάρχουν στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ: «Πρέπει να βρω δύο άλλους. Είναι ένα πρόβλημα για εμάς. Σε αυτά τα ματς είναι σημαντικό να έχεις τους παίκτες διαθέσιμους. Εμείς μπαίνοντας στο γκρουπ ήμασταν η πιο αδύναμη ομάδα και είχαμε σε όλα τα ματς απουσίες. Σήμερα έχουμε περισσότερες. Θα βάλουμε κάποιους παίκτες στο κέντρο που δεν είναι από τη φύση τους κεντρικοί για να καλύψουμε κάποια κενά».

Για το αν σκέφτεται να κάνει αλλαγές και να χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά μέχρι στιγμής: «Θα το δούμε. Και στη διάρκεια του αγώνα μπορεί να γίνει αυτό. Θα παίξουν πάντως και κάποια παιδιά που δεν είχαν παίξει».

Για την περίπτωση του Σιμόες: «Είναι ένα παιδί που μπορεί τις επόμενες ημέρες να είναι σε άλλο σύλλογο. Όλοι στην ΑΕΚ ξέρουμε πόσα έχει προσφέρει αλλά μπορεί να είναι σε άλλη ομάδα άμεσα».

Τους παίκτες της ΑΕΚ εκπροσωπεί ο Μπογέ, ο οποίος στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: «Για εμάς στην ΑΕΚ δεν έχει να κάνει μόνο με τα χρήματα, θέλουμε να τελειώσουμε τη συμμετοχή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον καλύτερο τρόπο. Δε θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο για τον αντίπαλο τερματοφύλακα».

Για το Ρίβερ – Μπόκα: «Ήταν ένα σαββατοκύριακο πολύ έντονο. Έζησα τον τελικό όπως όλοι μας και απόλαυσα το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ