Βαλβέρδε: «Ήταν πολύ σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν, αιμάτωμα ο Μέσι»

Βαλβέρδε: «Ήταν πολύ σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν, αιμάτωμα ο Μέσι»

Στην αξία της νίκης μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» στάθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά το παιχνίδι κόντρα στην Γιουνάιτεντ ενώ μίλησε και για τον τραυματισμό που αποκόμισε ο Μέσι.

Το μηδέν στην άμυνα, η προσοχή στη ρεβάνς για να μην την… πάθουν αλά Γιουβέντους και Παρί αλλά και ο τραυματισμός του Μέσι ήταν τα κυριότερα σημεία στα οποία στάθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά το τέλος του ματς της Μπαρτσελόνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το πρώτο σκέλος των προημιτελικών του Champions League.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για την νίκη με το μηδέν στην άμυνα: «Ήταν πολύ σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν. Μπήκαμε στο γήπεδο με σκοπό να κυριαρχήσουμε και το πετύχαμε. Η Γιουνάιτεντ μπορεί να έπαιξε ψηλά και να πίεσε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε καλύτερα».

Για την πρώτη νίκη της Μπαρτσελόνα στο Όλντ Τράφορντ: «Ζώντας την ατμόσφαιρα και παίζοντας με τέτοιες ομάδες, είναι πάντα δύσκολο να νικάς εδώ. Ήταν δύσκολος αγώνας, περίπλοκος ανά στιγμές. Υπήρχαν καταστάσεις κυριαρχίας και άλλες, όπου μας πίεσαν πραγματικά».

Για τον τραυματισμό του Μέσι: «Δεν μπορούσε να νιώσει το ίδιο άνετα μετά από αυτό το χτύπημα. Πρέπει να τον εξετάσουμε αύριο (σ.σ. σήμερα), για να δούμε πώς είναι. Ήταν δυνατό χτύπημα κι έχει αποκομίσει ένα σημαντικό αιμάτωμα».

Για το αν το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό: «Δεν μπορώ να το σκεφτώ αυτό τώρα, αν είναι καλό ή κακό αποτέλεσμα. Ας θυμηθούμε, καλύτερα, τι έκανε στον προηγούμενο γύρο με την Παρί η Γιουνάιτεντ, έχοντας χειρότερο αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ