Δεύτερος σκόρερ της Λίβερπουλ στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Μανέ (pics)

Δεύτερος σκόρερ της Λίβερπουλ στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Μανέ (pics)

Ο Σαντιό Μανέ σκόραρε απέναντι στην Πόρτο, στο 4-1 της Λίβερπουλ επί των «δράκων», και έγραψε ιστορία για λογαριασμό των «κόκκινων», αλλά και στα νοκ-άουτ.

Ο Σαντιό Μανέ διανύει ίσως την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με τη φανέλα της Λίβερπουλ, τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας εξελιχθεί σε έναν από τους κύριους πρωταγωνιστές για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Χθες ο Σενεγαλέζος επιθετικός σημείωσε ένα γκολ στη νίκη των «κόκκινων» επί της Πόρτο με σκορ 4-1 και κατάφερε να γράψει το όνομα του με «χρυσά γράμματα» στην ιστορία της ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος έφτασε τα 14 γκολ με τη φανέλα της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ και έγινε ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου στο Τσάμπιονς Λιγκ, ξεπερνώντας τα 13 γκολ που έχουν οι Φιρμίνο και Σαλάχ, ενώ στην κορυφή βρίσκεται ο Στίβεν Τζέραρντ με 21 γκολ.

Παράλληλα ο Μανέ μπορεί να περηφανεύεται πως έχει την καλύτερη αναλογία γκολ/ανά αγώνα στα νοκ-άουτ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ξεπερνώντας παίκτες όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναλυτικά ο Σενεγαλέζος έχει πετύχει 10 γκολ σε νοκ-άουτ και σκοράρει αναλογικά κάθε 95 λεπτά, τη στιγμή που ο Πορτογάλος σταρ της Γιουβέντους έχει 65 γκολ σε νοκ-άουτ και σκοράρει ανά 107 λεπτά αγώνα.

Να σημειωθεί πως η σύγκριση έχει γίνει ανάμεσα σε παίκτες που μετρούν πάνω από 10 σε φάση νοκ-άουτ.

Δείτε αναλυτικά τα επιτεύγματα του Μανέ:

https://twitter.com/SkySportsStatto/status/1118605010424803330

https://twitter.com/OptaJoe/status/1118824478069358598

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ