Η… συναδελφική αλληλεγγύη μεταξύ Τερ Στέγκεν – Ντε Χέα (vid)

Η… συναδελφική αλληλεγγύη μεταξύ Τερ Στέγκεν – Ντε Χέα (vid)

Συμπονετικός ήταν ο Τερ Στέγκεν προς τον Νταβίντ Ντε Χέα μετά το κρίσιμο λάθος του Ισπανού στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η θέση του τερματοφύλακα είναι εξαιρετικά δύσκολη και μόνο εκείνοι που την υπηρετούν καταλαβαίνουν τις ιδιαιτερότητες αλλά και τους κινδύνους που… καιροφυλακτούν κάτω από τα δοκάρια.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν αποφάσισε να επιδείξει συναδελφική αλληλεγγύη προς τον Νταβίντ Ντε Χέα την ώρα που ο Ισπανός έκανε καίριο λάθος κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα, 0 28χρονος γκολκίπερ των «κόκκινων διάβολων» είδε τη μπάλα να περνάει κάτω από το σώμα του στο σουτ του Λιονέλ Μέσι, γεγονός που έδωσε στους «μπλαουγκράνα» διαφορά δυο τερμάτων υπό τη δική του υπαιτιότητα.

Πάντως, ο Τερ Στέγκεν δεν πανηγύρισε το γκολ της ομάδας του, δείχνοντας έτσι συμπόνια για το κρίσιμο λάθος του συναδέλφου του. Μάλιστα, ο Γερμανός αποκάλυψε και το μήνυμα στήριξης που έδωσε στον γκολκίπερ της Γουνάιτεντ μετά τη λήξη του αγώνα.

«Μετά το ματς, είπα στον Ντε Χέα ότι είμαστε όλοι άνθρωποι και κάνουμε λάθη. Του είπα ότι αυτό που του συνέβη θα μπορούσε να γίνει στον καθένα που αγωνίζεται στη θέση μας. Δεν πανηγύρισα τόσο πολύ το γκολ γιατί ένιωσα τον πόνο του και την απογοήτευσή του εκείνη τη στιγμή. Ωστόσο, η ζωή συνεχίζεται πάντα…» ήταν τα λόγια του τερματοφύλακα των Καταλανών.

https://twitter.com/martinainstein/status/1118841017011253253

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ