Πικέ για τον διασυρμό από τη Λίβερπουλ: «Μια πολύ άσχημη μέρα, ένας εφιάλτης»

Πικέ για τον διασυρμό από τη Λίβερπουλ: «Μια πολύ άσχημη μέρα, ένας εφιάλτης»

Ο Ζεράρ Πικέ δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον αποκλεισμό από την Λίβερπουλ και όπως παραδέχτηκε θα χρειαστεί ακόμα χρόνος για να συνέλθουν στην Μπαρτσελόνα.

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Ζεράρ Πικέ που δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πως αποκλείστηκε η Μπαρτσελόνα από την Λίβερπουλ.

Ο αμυντικός των «μπλαουγκράνα» δεν κρύφτηκε πάντως και παραδέχτηκε πως μετά το 1-0 στο «Ανφιλντ» ήρθαν μνήμες Ρόμα σε αυτόν και τους συμπαίκτες του ενώ παραδέχτηκε πως θα χρειαστεί χρόνος ακόμη για να ξεπεραστεί αυτός ο αποκλεισμός.

Επίσης αναφέρθηκε και στον Ερνέστο Βαλβέρδε χωρίς να πάρει θέση για το αν πρέπει να συνεχίσει ή όχι στον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πικέ: 

Για το ματς στο «Ανφιλντ»:«Για να συμβεί κάτι τέτοιο, πρέπει να πάνε όλα στραβά. Πιστεύω πως μας επηρέασε ό,τι είχε συμβεί στη Ρώμη, γιατί ήταν φρέσκο στη μνήμη μας. Όταν μπήκε το πρώτο γκολ γρήγορα, οι εικόνες από τον περσινό αγώνα με τη Ρόμα ήρθαν ασυνείδητα στο μυαλό μας. Ήταν ένα πνευματικό μπλακ άουτ. Μια πολύ άσχημη μέρα, ένας εφιάλτης. Για πολλές μέρες από τότε η ήττα αυτή ήταν στο μυαλό μας, αλλά οφείλεις να προχωρήσεις και όχι να βασανίζεις άλλο τον εαυτό σου για κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει».

Για το αν πρέπει να μείνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε: «Δεν είναι δική μου απόφαση αυτό. Μπορώ να πω πάντως πως σε αυτή τη διετία έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην ομάδα και πήραμε πολλούς τίτλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ