Πίρλο: «Σίγουρα θα πάρει το Champions League αγγλική ομάδα» (vid)

Πίρλο: «Σίγουρα θα πάρει το Champions League αγγλική ομάδα» (vid)

Ο Αντρέα Πίρλο χάρισε μια επική ατάκα στους παρευρισκομένους στο τελετουργικό παρουσίασης του Champions League από τη Heineken

Για καιρό viral είχε γίνει η ατάκα του Ντάνο, του νικητή του Survivor, ο οποίος εξέδωσε την αυτοβιογραφία και όταν ρωτήθηκε για τις αρνητικές κριτικές, είπε χαρακτηριστικά: «Οι άσχημες κριτικές είναι το αντίθετο από τις καλές κριτικές».

Για καιρό κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο meme που σατίριζαν τα λόγια του, με πράγματα που μοιάζουν/είναι απόλυτα δεδομένα κι αναμενόμενα!

Πώς μπορεί να σχετίζεται αυτό τον θρυλικό Αντρέα Πίρλο;

Ο παλαίμαχος Ιταλός άσος ήταν επίτιμος καλεσμένος στην εκδήλωση της Heineken για την παρουσίαση του τροπαίου του Champions League.

Ο θρυλικός «μαέστρος» υπό τον ύμνο της διοργάνωσης βγήκε με την κούπα μπροστά στο κοινό και όταν του ζητήθηκε μια πρόβλεψη για τη μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ τόνισε:

«Είναι πολύ δύσκολο να προβλέψεις, παίζουν δύο πολύ σημαντικές ομάδες. Πιστεύω ότι θα είναι ένα σπουδαίο ματς και είμαι σίγουρος ότι θα το πάρει αγγλική ομάδα», κάνοντας το ακροατήριο να ξεσπάσει στα γέλια!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ