Μαρτίνς: «Διαχειριστήκαμε άριστα το παιχνίδι, υπέροχη η ατμόσφαιρα»

Μαρτίνς: «Διαχειριστήκαμε άριστα το παιχνίδι, υπέροχη η ατμόσφαιρα»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στο σημείο που έκρινε το παιχνίδι, τονίζοντας πως η ομάδα του διαχειρίστηκε άριστα το ματς, ενώ αποθέωσε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

Λίγη ώρα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Πλζεν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και στάθηκε στο σημείο που έκρινε το παιχνίδι, τονίζοντας πως η ομάδα του διαχειρίστηκε άριστα το ματς, ενώ αποθέωσε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΣΤ ο τεχνικός του Ολυμπιακού:

Για την εμφάνιση της ομάδας: «Σήμερα διαχειριστήκαμε έξυπνα το ματς. Ήμασταν καταπληκτικοί στις στημένες φάσεις. Το είχαμε δουλέψει. Το κλειδί ήταν τα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου.

Αυτά τα 15 λεπτά όμως με τον κόσμο, τον καταπληκτικό στο πλευρό μας ήταν πολύ σημαντικά. Το δεύτερο ημίχρονο και την αποτελεσματικότητα που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου μας. Διαχειριστήκαμε άριστα το παιχνίδι και πήραμε το αποτέλεσμα».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τα εγκώμια του προπονητή της αντιπάλου ομάδας για την συμμετοχή του στο παιχνίδι σήμερα: «Συμφωνώ απόλυτα. Ήταν καταπληκτικοί για άλλοι μια φορά. Μας βοηθούν πάρα πολύ. Η ατμόσφαιρά ήταν υπέροχη και μας βοήθησαν για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα».

Για το φιλικό της Μπασάκσεχιρ με την ΑΕΚ: «Φυσικά και θα μας βοηθήσει. Θα δούμε κάποια δείγματα. Θα αρχίσουμε να τον αναλύουμε από αύριο. Θα παίξουν με μια ελληνική ομάδα και έχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί αύριο πιστεύουμε ότι η τουρκική ομάδα θα παίξει με την ομάδα που θα παίξει και με εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ