Μπίσεσβαρ: «Θέλουμε να γράψουμε ιστορία»

Μπίσεσβαρ: «Θέλουμε να γράψουμε ιστορία»

Ο Ολλανδός επιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι θα παλέψει με τους συμπαίκτες του για την πρόκριση επί του Άγιαξ.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν αυτός που μίλησε από την πλευρά των παικτών του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου στην Ολλανδία, ενόψει του αυριανού (13/8) ματς με τον Άγιαξ.

Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να έχει καλύτερο πρόσωπο στην ρεβάνς: «Όλα προβλέπονται από τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά. Θα πρέπει να παραμείνουμε στον τρόπο που παίζουμε εμείς. Γνωρίζουμε πώς παίζει ο Άγιαξ, αλλά θα πρέπει να μείνουμε στον δικό μας τρόπο για να προκριθούμε».

Για την επιστροφή του στην Ολλανδία: «Είναι σαν να έρχομαι στο σπίτι. Είχαμε την δυνατότητα να προετοιμαστούμε και στην Ολλανδία και μας δίνεται μια καλή ευκαιρία αυτή την στιγμή».

Για το πώς βλέπει τον Άγιαξ την φετινή σεζόν: «Όπως τον βλέπει κάθε φίλαθλος. Πήγε πολύ καλά στο Champions League και είναι καλό αυτό για το ολλανδικό ποδόσφαιρο. Φέτος πρέπει να προκριθεί και εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους δυσκολέψουμε».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ: «Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες που δεν τις αξιοποιήσαμε στο πρώτο ματς. Αυτό που θα αλλάξουμε, είναι να αξιοποιήσουμε όσες ευκαιρίες μας παρουσιαστούν αυτή την φορά».

Για τον τρόπο που πρέπει να παίξει ο ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι στο πρώτο ματς είχαμε ακόμη δύο ευκαιρίες που θα έπρεπε να είχαμε αξιοποιήσει. Αυτή τη φορά πρέπει να αποφασίσουμε ότι θα πρέπει να είμαστε πιο… μαζεμένοι. Θα πρέπει να διατηρήσουμε την ηρεμία μας, για να αξιοποιήσουμε αυτές τις ευκαιρίες».

Για το αν του δίνει κίνητρο το γεγονός ότι θα αγωνιστεί απέναντι σε ένα κοινό που τον ξέρει καλά και τον θεωρεί σημείο αναφοράς του ΠΑΟΚ: «Αυτό δεν το πιστεύω, πιστεύω ότι πρέπει να γράψεις ιστορία και για να περάσεις στους ομίλους θα πρέπει να βγάλεις τον καλύτερο εαυτό σου ως παίκτης».

Για το αν πιστεύει στην πρόκριση: «Δεν θα ήμουν εδώ αν δεν το πίστευα. Υπάρχει μια ατμόσφαιρα γύρο μας και είναι δικός μας σκοπός να αποδείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Πρέπει να δούμε τις αδυναμίες της άλλης ομάδας. Πιστεύω στην ομάδα μου, πιστεύω στον προπονητή μου και είμαστε έτοιμοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ