Καταγγελία Αυγενάκη στην UEFA για τα απαξιωτικά σχόλια της ολλανδικής τηλεόρασης στο Άγιαξ – ΠΑΟΚ

Καταγγελία Αυγενάκη στην UEFA για τα απαξιωτικά σχόλια της ολλανδικής τηλεόρασης στο Άγιαξ – ΠΑΟΚ

Την ανασκευή των απαξιωτικών σχολίων που ακούστηκαν εις βάρος της χώρας μας από την ολλανδική τηλεόραση, στην μετάδοση του Άγιαξ - ΠΑΟΚ, ζήτησε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης μέσω της UEFA.

Ο ΠΑΟΚ πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στον Άγιαξ με τον Αίαντα να επικρατεί με 3-2 και να παίρνει την πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν παράπονα μετά το τέλος του ματς για τη διαιτησία του Γκρεγκ Πόουσον ωστόσο έντονη ενόχληση υπάρχει και για τα σχόλια που ακούστηκαν εις βάρος της χώρας μας στη μετάδοση του ματς από την ολλανδική τηλεόραση.

Κατά την περιγραφή του αγώνα, οι Ολλανδοί δημοσιογράφοι, θέλοντας να σχολιάσουν το γεγονός πως αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν στις εξέδρες χωρίς μπλούζα, φέρεται να είπαν μεταξύ άλλων την εξής ατάκα: «Η ελληνική οικονομία πάει τόσο άσχημα και γι’ αυτό κάποιοι δεν έχουν ρούχα να φορέσουν».

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, πληροφορήθηκε τα ατυχή, απαξιωτικά, σχόλια της ολλανδικής τηλεόρασης στη μετάδοση του αγώνα Αγιαξ – ΠΑΟΚ, για την οικονομική κατάσταση της χώρας λόγω της παρουσίας ημίγυμνων οπαδών στην εξέδρα και ζήτησε από την UEFA να μεταφέρει την ενόχληση από την ελληνική πλευρά και να μεριμνήσει, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, για την ανασκευή τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ