Τεν Χαγκ: «Ομάδα με πάθος και ιστορία ο ΑΠΟΕΛ, δεν θα τον υποτιμήσουμε»

Τεν Χαγκ: «Ομάδα με πάθος και ιστορία ο ΑΠΟΕΛ, δεν θα τον υποτιμήσουμε»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ μίλησε για το παιχνίδι του Άγιαξ με τον ΑΠΟΕΛ και ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του δεν πρόκειται να υποτιμήσει τους Κύπριους.

Ο Άγιαξ αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ για τα Play off του Champions League με μοναδικό στόχο την πρόκριση και την είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο προπονητής του Αίαντα, Έρικ Τεν Χαγκ αναφέρθηκε στις δύο μάχες με τους Κύπριους και κράτησε χαμηλά την μπάλα τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν θα υποτιμήσει τους Κύπριους και πως θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση τους ομίλους, ενώ παράλληλα ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε με πολύ καλά λόγια για την κυπριακή ομάδα .

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πως περιμένει το παιχνίδι: »Περιμένουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ξέρουμε τον αντίπαλο. Είναι ένας καλός αντίπαλος. Είμαστε έτοιμοι».

Για το ότι το ΑΠΟΕΛ θα παίξει αμυντικά: «Είμαστε έτοιμοι για αυτό».

Για το αν θεωρεί πως θα είναι ένα ήρεμο βράδυ για την ομάδα του: «Ελπίζω πως ναι και ελπίζω πως θα πάρουμε τη νίκη».

Για τον Πρόμες και τον Ζιγιέκ: «Δεν υπάρχει κάποιο νέο για τον Πρόμες. Ο Ζιγιέκ είναι σε καλή κατάσταση δείχνει ότι θα παίξει».

Για το αν συγκρίνεται ο ΑΠΟΕΛ με τον ΠΑΟΚ: «Δεν μπορούμε να ξέρουμε χωρίς να αρχίσει ο αγώνας. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα με πάθος, με ιστορία και θέληση. Θα παλέψουν μέχρι τέλους. Εμάς ο στόχος μας είναι η νίκη και να πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα υποτιμήσουμε τον αντίπαλο μας και θα δώσουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ