Ντολ: «Οι παίκτες μου είναι ήρωες, πάμε στο Άμστερνταμ για τελικό»

Ντολ: «Οι παίκτες μου είναι ήρωες, πάμε στο Άμστερνταμ για τελικό»

Ο Τόμας Ντολ μίλησε για την ισοπαλία με τον Άγιαξ, τονίζοντας ότι οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ έκαναν σπουδαία προσπάθεια.

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα (0-0) κόντρα στον Άγιαξ και άφησε τα πάντα ανοικτά για τη ρεβάνς του Άμστερνταμ, με τον Τόμας Ντολ να είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την προσπάθεια των παικτών του και να ξεκαθαρίζει πως πλέον η ομάδα του πάει για έναν τελικό.

Ο τεχνικός των Κύπριων τόνισε ότι κανείς δεν περίμενε σε όλη την Ευρώπη το αποτέλεσμα αυτό, ενώ στάθηκε και στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Να συγχαρώ τους παίκτες μου, παίξαμε εναντίον μιας από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Στα πρώτα 15 λεπτά δυσκολευτήκαμε αλλά μετά ήμασταν πιο δυνατοί. Αυτή την ισοπαλία δεν την κλέψαμε αλλά την κερδίσαμε. Είχαμε ένα φανταστικό κοινό στο γήπεδο. Είμαι χαρούμενος που οι παίκτες έδωσαν το 100% των δυνάμεων τους. Είναι πάντα θετικό το 0-0 στην Ευρώπη. Είναι το δεύτερο παιχνίδι που δεν δεχόμασταν γκολ. Πολλοί στην Ευρώπη δεν περίμεναν τέτοιο αποτέλεσμα. Πάμε τώρα στο Άμστερνταμ για ένα τελικό».

Για τη ρεβάνς: «Πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στη γη, ξέρουμε ποιος είναι το φαβορί. Αν μου έλεγαν πριν 2,5 εβδομάδες ότι θα ερχόμουν στο ΑΠΟΕΛ και θα έπαιζα τελικό στο Άμστερνταμ δεν θα το πίστευα. Είναι απίστευτο. Θα αντιμετωπίσουμε μια φανταστική ομάδα αλλά όλοι μπορεί να χάσουν. Θα έχουμε το ανάλογο σχέδιο που πρέπει. Το 0-0 δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Δεν είμαι πάρα πολύ καιρό εδώ πέρα, κάναμε μόνο δύο παιχνίδια αλλά δεν δεχθήκαμε γκολ. Είμαι ευχαριστημένος απ’ την δουλειά των παικτών μου και οι παίκτες μου είναι οι ήρωες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ