Ελ Αραμπί: «Το αξίζαμε, είμαι πάντα έτοιμος να προσφέρω…»

Ελ Αραμπί: «Το αξίζαμε, είμαι πάντα έτοιμος να προσφέρω…»

Ο Μαροκινός στράικερ τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι άξιζαν την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, ενώ επισήμανε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό.

Ο Ελ Αραμπί ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί της Κράσνονταρ με 2-1.

Ο Μαροκινός στράικερ μπήκε την τελευταία στιγμή στην 11άδα, όταν τραυματίστηκε ο Γκερέρο, αλλά σκόραρε δύο γκολ και βοήθησε τους Πειραιώτες να πανηγυρίσουν με τον καλύτερο τρόπο την πρόκρισή τους στους ομίλους του Champions League. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αφρικανός επιθετικός τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι άξιζαν την πρόκριση, ενώ επισήμανε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, σήμερα πήραμε μια δίκαιη νίκη κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ αλλά αντιδράσαμε αμέσως κι αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα. Παίξαμε πολύ καλά και καταφέραμε αυτό που αξίζαμε. Είμαι πάντα στη διάθεση του προπονητή. Στο ζέσταμα ήταν αμφίβολη η παρουσία του Γκερέρο, οπότε ετοιμάστηκα. Σημασία δεν έχει αυτό, όλοι οι παίκτες είμαστε έτοιμοι ανά πάσα ώρα να προσφέρουμε. Αυτό έκανα κι εγώ. Δεν έχω πρόβλημα με το χτύπημα που δέχθηκα. Αντικαταστάθηκα διότι είχα πρόβλημα κόπωσης, δεν έχω θέμα τραυματισμού. Σημασία έχει μόνο ότι προκριθήκαμε. Δεν έχω προτίμηση για τους αντιπάλους στους ομίλους, μπορεί να παίξουμε με μια αγγλική ομάδα, μια ισπανική, δεν ξέρω. Πάντως θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ