Άγιαξ – Λιλ 3-0

Άγιαξ – Λιλ 3-0

Ο Άγιαξ επικράτησε εύκολα της Λιλ με 3-0 στο Άμστερνταμ στην πρεμιέρα του 8ου ομίλου του Champions League και δείχνει ικανός να πρωταγωνιστήσει και φέτος.

Τι και αν έφυγαν οι 2 καλύτεροι του παίκτες το καλοκαίρι που μας πέρασε; Ο Άγιαξ παρουσιάστηκε το ίδιο εκπληκτικός και αποτελεσματικός με την περσινή του πορεία στο Champions League και επικρατώντας με 3-0 εντός έδρας της Λιλ, ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στη νέα σεζόν της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Ολλανδοί ήταν αυτοί που ξεκίνησαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα στο 13′, με τον Ζίγιες να σημαδεύει το δεξί δοκάρι του Μαϊνιάν. Ότι δεν κατάφερε ο Αφρικανός, το πέτυχε ο Πρόμες 5 λεπτά αργότερα, σκοράροντας με κεφαλιά για το 1-0 των γηπεδούχων, έπειτα από σέντρα του Ταλιαφίκο

Ο «Αίαντας» καθάρισε ουσιαστικά το παιχνίδι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όταν ο Άλβαρεζ με δυνατό σουτ έκανε 2 τα τέρματα της ομάδας του. Το… κερασάκι στην τούρτα ήρθε από τον Ταλιαφίκο, ο οποίος με κεφαλιά στο 62′ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Κάπως έτσι ο Άγιαξ μπήκε με το δεξί στη νέα χρονιά του Champions League και δείχνει ικανός να πρωταγωνιστήσει και φέτος. Λίγα πράγματα στο παιχνίδι από την Λιλ που δεν έδειξε ικανή να κοντράρει την ομάδα του Έρικ Τεν Χααγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ