Ποντένσε: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, δείξαμε την αξία μας»

Ποντένσε: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, δείξαμε την αξία μας»

Ο Ντανιέλ Ποντένσε τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έδειξε την αξία του απέναντι στην Τότεναμ, αλλά το αποτέλεσμα τον αφήνει δυσαρεστημένο.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό, μειώνοντας το σκορ στο 44′ για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Πορτογάλος παρά το γκολ που πέτυχε και την εν γένει παρουσία του, δεν ήταν ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, τονίζοντας όμως ότι η ομάδα έδειξε την αξία της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος εξτρέμ:

Αν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα: «Όχι δεν είμαι γιατί είχαμε τις ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει περισσότερα γκολ. Ήμασταν καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, κάναμε λάθη, δεθήκαμε γκολ αλλά καταφέραμε να αντιδράσουμε. Δεν είμαι ικανοποιημένος, όμως ένας βαθμός είναι καλύτερος από κανένα».

Αν δείχνει η εμφάνιση αυτή πόσο έχει προοδεύσει ο Ολυμπιακός την Ευρώπη τα τελευταία χρόνια: «Πραγματικά αυτό δείχνει πως πιστεύουμε πάρα πολύ στην ομάδα μας. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η Τότεναμ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα όμως κι εμείς την αντιμετωπίσαμε σαν ίσος προς ίσο για αυτό και είμαστε δυσαρεστημένοι. Σε κάποια διαστήματα ήμασταν καλύτεροι. Δείξαμε την αξία μας».

Αν έχει μεγαλώσει η πίστη για πρόκριση μετά από αυτό το αποτέλεσμα: «Συνεχίζουμε με την ίδια αυτοπεποίθηση όπως και στα προηγούμενα ματς. Έχουμε αποδείξει πως σε αυτή την έδρα και με αυτή την ατμόσφαιρα είμαστε πάρα πολύ δυνατοί. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε στις δυνάμεις μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ