Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης- Μπενφίκα 3-1

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης- Μπενφίκα 3-1

Η Ζενίτ τιμώρησε τα «παιδαριώδη» λάθη της άμυνας της Μπενφίκα και πήρε τη νίκη με 3-1, πιάνοντας την κορυφή του έβδομου ομίλου του Champions League.

Η Ζενίτ νίκησε 3-1 την Μπενφίκα, πιάνοντας κορυφή, με τους «Λουζιτανούς» να υφίστανται τη δεύτερη ήττα τους σε ισάριθμες αγωνιστικές, στον έβδομο όμιλο.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και τιμώρησαν την άμυνα της Μπενφίκα, η οποία υπέπεσε σε σοβαρά λάθη. Ένα από αυτά σημειώθηκε στο 22’, με τον Φέισα να χάνει την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και τον Τζιούμπα να σκοράρει για το 1-0 των Ρώσων.

Το γκολ έδωσε «φτερά» στα πόδια των παικτών του Σεργκέι Σέμακ, με τους Σάτοφ στο 25’ και Ντριούσι στο 41’, να χάνουν την ευκαιρία να αυξήσουν το προβάδισμα των γηπεδούχων πριν το ημίχρονο.

Σε όλο αυτό το διάστημα, οι παίκτες του Μπρούνο Λάζε είχαν παθητικό ρόλο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν πολλά στην εικόνα της αναμέτρησης, με την Ζενίτ να είναι θέμα χρόνου να πετύχει και δεύτερο γκολ. Στο 70ο λεπτό, λοιπόν, ο Ρούμπεν Ντίας έστειλε με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, απλοποιώντας την κατάσταση για την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης.

Στο 78’, ο Ιρανός μεσοεπιθετικός, Αζμούν έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το 3-0, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι «αετοί» της Λισαβόνας ήταν να μειώσουν την έκταση του σκορ, με γκολ του νεοεισελθόντα στον αγωνιστικό χώρο, Ραούλ Ντε Τομάς.

Το τελικό 3-1 υπέρ των γηπεδούχων δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με την Μπενφίκα να παραμένει «ουραγός», χάνοντας πολύτιμο έδαφος στην μάχη της πρόκρισης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ