Αποκάλυψη από τους Αγγλους: Ακυρο το γκολ του Κέιν! (vid+pic)

Αποκάλυψη από τους Αγγλους: Ακυρο το γκολ του Κέιν! (vid+pic)

Η «Sun» δημοσίευσε φωτογραφία που δείχνει τον Οριέ να πατάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο την ώρα που εκτελεί το πλάγιο πριν το 2-2 του Κέιν και θα έπρεπε ο διαιτητής να δώσει αλλαγή – Κράξιμο και στους Ιταλούς που ήταν στο VAR και δεν ακύρωσαν το γκολ!

Ο Ολυμπιακός πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις στο Λονδίνο απέναντι στην πανίσχυρη Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο και απέδειξε περίτρανα για μια ακόμα φορά ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Οι Ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με 2-0 στο «Tottenham Hotspur Stadium» με γκολ των Ελ Αραμπί και Ρούμπεν Σεμέδο, αλλά οι Πετεινοί εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρον την κούραση των «ερυθρόλευκων» παικτών, το τραγικό «τσαφ» του Μεριά στο 1-2 και φυσικά το μεγάλο λάθος του Βούλγαρου ρέφερι στο 2-2, καθώς το γκολ της Τότεναμ θα έπρεπε να ακυρωθεί!

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ των Πειραιωτών κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης διαμαρτυρήθηκαν έντονα ότι έχει γίνει φάουλ του Λούκας Μόουρα στον Κώστα Τσιμίκα  πριν βγει η μπάλα πλάγιο άουτ. Ωστόσο, ο διαιτητής δεν σταμάτησε το παιχνίδι. Το ball boy έδωσε γρήγορα την μπάλα στον Οριέ, αυτός εκτέλεσε, έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Ολυμπιακού, ο Μόουρα γύρισε στον Κέιν και ο Βρετανός επιθετικός έκανε το 2-2.

Μετά την επίτευξη του γκολ ο Ζοσέ Μουρίνιο συνεχάρη το ball boy για την απόφασή του να δώσει γρήγορα την μπάλα στον Οριέ, με το βίντεο να γίνεται viral. Ένα γκολ, το οποίο όμως, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα βρετανικά δημοσιεύματα και συγκεκριμένα η «Sun», θα έπρεπε να είχε ακυρωθεί. Όχι για το φάουλ στον Τσιμίκα, αλλά για… φάουλ του Οριέ!

Όπως αποκαλύπτει η βρετανική ιστοσελίδα στο δημοσίευμα που ανέβασε το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Ιβοριανός δεξιός μπακ της Τότεναμ την ώρα που εκτελεί το πλάγιο πατάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ο διαιτητής θα έπρεπε να σταματήσει το παιχνίδι και να δώσει αλλαγή! Και αν ο διαιτητής Γκεόργκι Καμπάκοφ μπορεί να έχει το… άλλοθι ότι δεν είδε το λάθος του Οριέ, δεν μπορεί να ισχυριστεί το ίδιο ο πρώτος βοηθός της αναμέτρησης, Μαργκαρίτοφ, ο οποίος ήταν δίπλα στην φάση. Σε μια φάση βέβαια που δεν έδωσε ούτε το φάουλ στον Τσιμίκα, ούτε υπέδειξε την παράβαση του Οριέ. Ακόμα και στην περίπτωση, πάντως, που ο Βούλγαρος βοηθός δεν κατάλαβε ότι ο Ιβοριανός μπακ πάταγε μέσα από τη γραμμή, το γκολ θα έπρεπε να ακυρωθεί από το VAR, στο οποίο βρισκόντουσαν οι Ιταλοί Φάμπρι και Μάσα.

Το γκολ ελέγχθηκε στο βίντεο, αλλά παρόλα αυτά δεν δόθηκε η παράβαση του Οριέ, με την Τότεναμ να ισοφαρίζει σε 2-2 το παιχνίδι. Και αν οι διαιτητές δεν είδαν την παράβαση, δεν συνέβη το ίδιο με τους χρήστες του twitter, οι οποίοι έκραξαν τον ρέφερι, τον βοηθό του, αλλά και τους Ιταλούς που βρισκόντουσαν στο VAR, αλλά δεν ακύρωσαν το γκολ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Οριέ έχει κάνει λάθος σε εκτέλεση πλάγιο. Τον Φεβρουάριο του 2018 στον αγώνα της Τότεναμ με την Κρίσταλ Πάλας για τη Πρέμιερ Λιγκ ο διαιτητής της αναμέτρησης είχε δώσει τρεις φορές αλλαγή σε πλάγιο που εκτέλεσε ο μπακ των Πετεινών!

Μάλιστα, ο Ιβοριανός πέρασε στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος ως ο μοναδικός παίκτης που σε ένα παιχνίδι έκανε τρεις φορές λάθος σε εκτέλεση πλαγίου. Γκάφες, που έκαναν τους φιλάθλους της Τότεναμ να αναρωτιούνται αν ο παίκτης της ομάδας τους ξέρει τα βασικά του ποδοσφαίρου…

Δείτε τη φωτογραφία με τον Οριέ να κάνει παράβαση στην εκτέλεση του πλαγίου:

Θυμηθείτε το γκολ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ