Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Ο serial killer του Ολυμπιακού (vids)

Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Ο serial killer του Ολυμπιακού (vids)

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι δεινός εκτελεστής και οι αριθμοί το αποδεικνύουν, με τον Μαροκινό να δείχνει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι την... ερωτική σχέση που έχει με τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός έψαχνε το περασμένο καλοκαίρι έναν επιθετικό που θα λύσει την δυστοκία και θα έχει το εύκολο γκολ που η αλήθεια είναι ότι έλειπε την περασμένη σεζόν. Παράλληλα όμως οι ερυθρόλευκοι ήθελαν και ένα φορ που θα μπορέσει να αξιοποιήσει τον δημιουργικό οίστρο των ποιοτικότατων παικτών που διαθέτει η ομάδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε λοιπόν με… κλειστά μάτια τότε τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Έναν ποδοσφαιριστή έμπειρο, με αποδεδειγμένη εκτελεστική δεινότητα, που μετρούσε σχεδόν 20 γκολ μέσο όρο την τελευταία δεκαετία.

Πέντε μήνες μετά την απόκτηση του ο Μαροκινός επιθετικός είναι το… υπερόπλο του Πορτογάλου τεχνικού, έχοντας βγάλει ασπροπρόσωπο τόσο τον Μαρτίνς, αλλά και τη διοίκηση που τον επέλεξε. Ο Ελ Αραμπί έχει «τινάξει» τα αντίπαλα δίχτυα, έχει φτάσει ήδη σε διψήφιο αριθμό τερμάτων και έχει καταφέρει να σκοράρει με κάθε πιθανό και… απίθανο τρόπο.

Ο 32χρονος στράικερ του Ολυμπιακού κάνει πράγματα και θαύματα τη φετινή σεζόν, με αποκορύφωμα φυσικά το εύστοχο χτύπημα πέναλτι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, που έδωσε την πρόκριση στους «32» του Europa League. Ο Ελ Αραμπί «λύτρωσε» τους ερυθρόλευκους στο 87′ και συνέχισε το μοναδικό σερί που έχει… Ο Μαροκινός στράικερ ανέλαβε την ευθύνη του πέναλτι χωρίς να το πολυσκεφτεί, έστειλε τον Ολυμπιακό στους «32»και συνέχισε το σερί σκοραρίσματος σε κάθε παιχνίδι που ξεκινάει στην ενδεκάδα, στην Ευρώπη.

Δύο στο Κράσνανταρ για τα προκριματικά του Champions League, ένα με την Μπάγερν στο Καραϊσκάκη, ένα με την Τότεναμ στο Λονδίνο και ένα τώρα. Ο Ελ Αραμπί έχει βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα κόντρα σε όλες τις ομάδες του ομίλου και φαίνεται πως δεν σταματάει εδώ. Έχει σε τέσσερα ματς πέντε γκολ δικαιώνοντας τον Μαρτίνς. Έφτασε τα 11 στη σεζόν πριν καν ολοκληρωθεί το 2019, ενώ σε συνολικά 14 παιχνίδια που έχει πάρει φανέλα βασικού έχει σκοράρει 11 φορές. Ο εντυπωσιακός Ελ Αραμπί δεν έχει σκοράρει από μόλις σε 4 ματς που ξεκίνησε στην 11αδα δείγμα της ευχέρειας που έχει στο σκοράρισμα.

Πέρα όμως από τα σπουδαία αυτά επιτεύγματα του ο 32χρονος επιθετικός είναι πλέον ο πρώτος ποδοσφαιριστής εν Ελλάδι που έχει διψήφιο αριθμό γκολ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ελ Αραμπί έχει πετύχει έξι τέρματα στο πρωτάθλημα κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης, Βόλο, Λαμία, Άρη και Παναιτωλικό (2 γκολ).

Δείτε το γκολ που χάρισε την πρόκριση στους «32» του Europa League: 

Τα δυο γκολ του με τον Παναιτωλικό:

Το γκολ με την Τότεναμ:

Το γκολ με την Μπάγερν:

Τα γκολ με την Κράσνονταρ:

Το γκολ κόντρα στον Άρη:


Το γκολ κόντρα στη Λαμία:

Το γκολ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ