Αντρις Τρεϊμάνις: Λετονός διαιτητής στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Αντρις Τρεϊμάνις: Λετονός διαιτητής στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Ο 35χρονος Λετονός διαιτητής Αντρις Τρεϊμάνις ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Λετονός διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το εξ αναβολής ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, για την 1η αγωνιστική της Super League. Ο λόγoς για τον Αντρίς Τρεϊμάνις, ο οποίος θα έρθει για πρώτη φορά στη χώρα μας για να διαιτητεύσει σε αναμέτρηση πρωταθλήματος, αλλά έχει… παρελθόν με ελληνικούς συλλόγους.

Βοηθοί του 35χρονου ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του, Χάραλντς Γκουντερμάνις και Αλεκσέις Σπασιονίκοφς, ενώ 4ος ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος του συνδέσμου Αρκαδίας. Στο VAR θα είναι ο Πορτογάλος, Μπρούνο Εστέβες, ενώ AVAR θα είναι ο Ανδρέας Φωτόπουλος του συνδέσμου Αθηνών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τρεϊμάνις ήταν ο διαιτητής στο πρόσφατο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία, όπου ο Δικέφαλος γνώρισε την ήττα με 3-2. Ήταν επίσης ο άρχων του αγώνα Παναθηναϊκός – Θέλτα 0-2 για τους ομίλους του Europa League τη σεζόν 2016/17.

Ο Τρεϊμάνις θεωρείται από τους ανερχόμενους διαιτητές στην Ευρώπη και φέτος σφύριξε την αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι-Πόρτο 3-1, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, στον όμιλο που συμμετείχε και ο Ολυμπιακός. Μετά την αναμέτρηση οι Δράκοι έκανε επίθεση στον Λετονό για τις αποφάσεις τους, κατηγορώντας τον για αλλοίωση αποτελέσματα «υπέρ του ισχυρού».

Ενδιαφέρουσα είναι και η περίπτωση του VAR, Μπρούνο Εστέβεζ. Ο Πορτογάλος είχε οριστεί ως VAR και στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός της 21ης Νοεμβρίου, αλλά διαγνώστηκε με κορωνοϊό, δεν μπόρεσε να ταξιδέψει και τελικά τη θέση του είχε πάρει ο Ευαγγέλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ