Περέιρα στους διαιτητές: «Να πρυτανεύσει η ψυχραιμία, μην κάνετε αποχή»

Περέιρα στους διαιτητές: «Να πρυτανεύσει η ψυχραιμία, μην κάνετε αποχή»

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα, με επιστολή του ζητάει από τους διαιτητές να κατέβουν κανονικά στους αγώνες της 15ης αγωνιστικής και παράλληλα τους καλεί σε συνάντηση στις 4 Ιανουαρίου.

Η επίθεση στον Θανάση Τζήλο προκάλεσε έντονο προβληματισμό και μεγάλη ανησυχία στους διαιτητές, οι οποίοι πλέον συζητούν σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουν αποχή και μην κατέβουν στους αγώνες της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες διεργασίες, με τους διαιτητές να ψηφίζουν ηλεκτρονικά για το εάν θα απέχουν από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα, θέλοντας να προλάβει το ενδεχόμενο αποχής, έστειλε επιστολή σε όλους τους διαιτητές, με την οποία ζητάει να κατέβουν κανονικά στους αγώνες της 15ης στροφής. Παράλληλα, τους καλεί σε συνάντηση στις 4 Ιανουαρίου στα γραφεία της ΕΠΟ, προκειμένου να συζητήσουν για τα προβλήματα και να αποφασίσουν τις κινήσεις τους για την «επόμενη μέρα».

Παρά την επιστολή, πάντως, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο οι διαιτητές να απέχουν από τους αγώνες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίθεση στον συνάδελφό τους στην Λάρισα.

Αναλυτικά η επιστολή του Περέιρα:

Αγαπητές/οί φίλες/οι,

Κατανοούμε απόλυτα την αγωνία και τους προβληματισμούς σας, ταυτιζόμαστε πλήρως με τη συναισθηματική σας κατάσταση μετά την απαράδεκτη επίθεση εις βάρος του συναδέλφου σας Θανάση Τζήλου, γνωρίζουμε άριστα το περιβάλλον, στο οποίο καλείστε να έχετε υψηλού επιπέδου απόδοση και πάνω απ’ όλα καταδικάζουμε απερίφραστα το εκτός κάθε ορίου και λογικής συμβάν της Λάρισας.

Έχουμε αποφασίσει να λάβουμε όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα, προκειμένου η κατάσταση να αλλάξει άμεσα.

Σας ζητούμε να πρυτανεύσει η ψυχραιμία. Σας ζητούμε να συνταχθείτε μαζί μας στην προσπάθεια να κρατηθεί το ποδόσφαιρο δυνατό και να μην υποταχθεί στους σκοπούς όσων επιχειρούν με τρομοκρατικές μεθόδους να σταματήσουν τη βελτίωσή του.

Παρακαλούμε να είστε παρόντες στα γήπεδα με συνέπεια και με στόχο να αποδειχθεί η ακεραιότητά σας για μία ακόμα Κυριακή.

Και σας καλούμε την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, στις 11:00, στα γραφεία της ΕΠΟ, προκειμένου όλοι μαζί, η ΕΠΟ, η Super League, η ΚΕΔ, ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμων των FIFA/UEFA κ.Πετρ Φούσεκ και οι εκπρόσωποί σας, που εσείς θα επιλέξετε, να δρομολογήσουμε μαζί την «επόμενη μέρα».

Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε με τις απαιτούμενες αλλαγές για να περιφρουρήσουμε το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ