Ξένοι διαιτητές στα ημιτελικά του Κυπέλλου, εκτός εάν…

Ξένοι διαιτητές στα ημιτελικά του Κυπέλλου, εκτός εάν…

Η πρόταση του Αστέρα Τρίπολης για ξένους διαιτητές στα ημιτελικά έγινε αποδεκτή από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Λαμία και επιτροπή Κυπέλλου, αλλά ο Περέιρα θα πάρει την τελική απόφαση!

Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα συνεχίσει να ανοίγει την αγκαλιά του στους ξένους. Οχι μόνο ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες, αλλά και διαιτητές. Καθώς όπως προέκυψε από όσα συζητήθηκαν στο περιθώριο της κλήρωσης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, και στις τέσσερις αναμετρήσεις των ζευγαριών ΑΕΚ-Λαμία και ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης, είναι εξαιρετικά πιθανό, να σφυρίξουν ξένοι διαιτητές.

Συγκεκριμένα, πριν την έναρξη της διαδικασίας, ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, κατέθεσε επίσημο αίτημα προς τη διοργανώτρια αρχή και την ΚΕΔ να οριστούν ξένοι διαιτητές. Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Για την αξιοπιστία του θεσμού και από τη στιγμή που έχει επιλεγεί στα σπουδαία παιχνίδια να ορίζονται ξένοι. Είναι ένα εύλογο αίτημα».

Από την επιτροπή του Κυπέλλου τέθηκε το θέμα και στις υπόλοιπες τρεις ομάδες που θα αγωνιστούν στα ημιτελικά, με άπαντες να συμφωνούν ότι αυτή είναι η ιδανική λύση, ώστε να μην υπάρχουν «σκιές». Μάλιστα, από την ΕΠΟ τονίστηκε επίσημα ότι το αίτημα θα προωθηθεί στην ΚΕΔ και ο Βίτορ Μέλο Περέιρα θα είναι αυτός που θα λάβει την τελική απόφαση.

Υπενθυμίζουμε, άλλωστε, ότι ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής, είναι αυτός που κανονίζει και αποφασίζει για τα πάντα στο κομμάτι της διαιτησίας, όπως προάκυψε και από την πρόσφατη αποκάλυψη της επιστολής Σαμούρα. Οπότε η δική του απόφαση θα κρίνει τα πάντα. Οπως όλα δείχνουν, πάντως, δύσκολα δεν θα ισχύει η άποψη των ομάδων.

Εκτός κι αν κάποια ή κάποιες εξ αυτών, άλλα είπαν μπροστά και αλλιώς θα λειτουργήσουν παρασκηνιακά. Κάτι διόλου ασυνήθιστο στον μαγικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ