Αποκλειστικό: Ολόκληρο το σκεπτικό-έκτρωμα της Εφέσεων

Αποκλειστικό: Ολόκληρο το σκεπτικό-έκτρωμα της Εφέσεων

To10.gr παρουσιάζει και τις 29 σελίδες του σκεπτικού της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Οι πρωτοφανείς αιτιάσεις για να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ με την προβλεπόμενη ποινή και το «παιχνίδι» της υποκρισίας, με όχημα την ελληνική γλώσσα.

Χρειάστηκαν δύο εβδομάδες για να μάθουμε το σκεπτικό της απόφασης της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, με το οποίο ο ΠΑΟΚ γλίτωνε την αφαίρεση τριών βαθμών, για τα όσα έγιναν στην Τούμπα στο ματς με τον Ολυμπιακό. Χρειάστηκε να περιμένουμε δεκαπέντε μέρες για να μάθουμε που στηρίχθηκε η «πραξικοπηματική» απόφαση υπέρ του δικέφαλου του Βορρά, η οποία μάλιστα έγινε γνωστή μεταμεσονύκτιες ώρες.

Βλέποντας λοιπόν κάποιος το σκεπτικό της απόφασης – έκτρωμα, μόνο μια σκέψη μπορεί να κάνει αναφορικά με το πώς λειτούργησε η επιτροπή εφέσεων κι αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν επιδέχεται αμφισβήτησης κι αυτό μπορεί εύκολα να το καταλάβει κάποιος διαβάζοντας το σκεπτικό, το οποίο σας παρουσιάζει αποκλειστικά το10.gr. Ο πρόεδρος της επιτροπής, κ. Σκουτέρης θέλησε να βρει τις λέξεις που θα επέτρεπαν την διευκόλυνση του ΠΑΟΚ, ώστε να μην τιμωρηθεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης με αφαίρεση τριών βαθμών.

Με «όχημα» την ελληνική γλώσσα κι ένα πρωτοφανές παιχνίδι με τις «λέξεις», υπήρξε ένα σκεπτικό που αφήνει άφωνη όλη την χώρα. Από την μία λοιπόν ο ΠΑΟΚ κρίνεται υπαίτιος για την μη διεξαγωγή του ματς, λόγω φυσικά του τραυματισμού του προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία. Από την άλλη όμως έγινε ένας «διαχωρισμός» που αν μη τι άλλο προκαλεί τη φίλαθλη κοινή γνώμη. Τι λέει λοιπόν το σκεπτικό; Ότι το ματς δεν διακόπηκε, αλλά δεν άρχισε. Κι αυτό ήταν όπως αποδείχθηκε, το «πάτημα» για να μην τιμωρηθεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης με αφαίρεση βαθμών.

Θα πρέπει εδώ βέβαια να θυμίσουμε ότι αρχικά ο ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών. Και είχε τιμωρηθεί γιατί πολύ απλά τότε δεν έγινε καμιά προσπάθεια να ληφθεί η απόφαση με «παιχνίδι λέξεων» όπως συνέβη στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ. Διαβάζοντας κάποιος το σκεπτικό απορεί για την απόφαση που πήρε ο κ. Σκουτέρης. Απορεί για τον τρόπο με τον οποίο γλίτωσε ο δικέφαλος του Βορρά την αφαίρεση των βαθμών. Κι όμως τα «παιχνίδια» με τις λέξεις (λες κι έχει καμιά διαφορά το δεν άρχισε με την διακοπή) αποτελούν το σκεπτικό μιας «πραξικοπηματικής» απόφασης που ευνοεί σκανδαλωδώς τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ… ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ – ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ