Χάος (και ρεζιλίκια) στην ΕΠΟ – Και άλλο εξώδικο – Την πήραν από την ΚΕΔ και την έστειλαν στο «τμήμα οδηγών»

Χάος (και ρεζιλίκια) στην ΕΠΟ – Και άλλο εξώδικο – Την πήραν από την ΚΕΔ και την έστειλαν στο «τμήμα οδηγών»

Συνεργάτιδα του Κλάτενμπεργκ αρχικά «εξαφανίστηκε» από τη νέα ΕΠΟ και στη συνέχεια ενσωματώθηκε στο τμήμα οδηγών!

Δεν έχει τέλος η… τρέλα στο πάρκο Γουδή. Πριν από λίγο έγινε γνωστό πως μετά τον Γιώργο Δημητρίου και τη Ντέπυ Κοξένογλου υπάρχει και τρίτο στέλεχος της Ομοσπονδίας που απέστειλε εξώδικο στην διοίκηση της ΕΠΟ με αφορμή τις «μετατάξεις» του περίφημου νέου οργανογράμματος.

Μιας υπόθεσης για την οποία καταγγέλλεται πλέον ανοιχτά ο εκτελεστικός γραμματέας Ιάκωβος Φιλιππούσης αλλά και ο αναπληρωτής πρόεδρος Παναγιώτης Δημητρίου για παραβίαση του καταστατικού της Ομοσπονδίας.

Το τρίτο και… φαρμακερό εξώδικο; Φέρνει στην επιφάνεια μια απίθανη ιστορία. Την μετάταξη της Βαρβάρας Παλάσκα από τις υπηρεσίες της ΚΕΔ του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στο τμήμα οδηγών (!!!!!!) της ΕΠΟ. Ναι «σωφερίνα» η απόφοιτη Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού, Βαρβάρα Παλάσκα πέραν τούδε. Σύμφωνα με το οργανόγραμμα παίρνει εσωτερική μετάθεση για το τμήμα οδηγών της Ομοσπονδίας!

Η κα Παλάσκα στο εξώδικο της μάλιστα αναφέρει κάτι ακόμη πιο παράξενο. Στην πρώτη έκδοση του οργανογράμματος έμεινε εντελώς… εκτός ΕΠΟ. Μετά από επικοινωνία της με τον αναπληρωτή πρόεδρο Παναγιώτη Δημητρίου ενσωματώθηκε στην διεύθυνση ανθρώπινου δυναμικού. Και μια εβδομάδα μετά; Της γνωστοποιήθηκε ότι μεταφέρεται στο τμήμα οδηγών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ