Παραιτήθηκε από την ΕΠΟ ο δικαστής – Αμεση σύνδεση της μαφιόζικης επίθεσης με το ποδόσφαιρο

Παραιτήθηκε από την ΕΠΟ ο δικαστής – Αμεση σύνδεση της μαφιόζικης επίθεσης με το ποδόσφαιρο

Το μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, που είχε αναλάβει την αναψηλάφηση της υπόθεσης της Super League 2, παραιτήθηκε μετά την εγκληματική ενέργεια εις βάρος του!

Ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το ποδοσφαιρικό παρακράτος χτύπησε τον δικαστή της ΕΠΟ. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει το θύμα. Καθώς αποφάσισε να θέσει εαυτόν εκτός Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, μετά την εγκληματική ενέργεια εις βάρος του το βράδυ της Τετάρτης, όταν άγνωστοι έσπασαν το αυτοκίνητό του, υπόθεση που βρίσκεται ήδη στα χέρια των αστυνομικών αρχών και έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για να βρεθούν οι δράστες.

Το μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, λοιπόν, με επιστολή του προς την Ομοσπονδία, ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί από το πόστο του, μετά την εγκληματική επίθεση εναντίον του. Μια απόφαση που από μόνη της, επιβεβαιώνει ότι το μαφιόζικο χτύπημα εναντίον του, είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά και τον δικό του ρόλο ως δικαστή στα δικαιοδοτικά όργανα της Ομοσπονδίας.

Πέραν της παραίτησης του εν λόγω δικαστικού, ωστόσο, υπάρχει και ένα άλλο δεδομένο που «έδειχνε» από την πρώτη στιγμή πως το τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον του, είχε το σημάδι της μαφίας του παραποδοσφαίρου. Ο ίδιος, είναι διοικητικός δικαστής. Δεν δικάζει υποθέσεις ποινικές. Χειρίζεται υποθέσεις νομικής και φορολογικής φύσης. Κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει επαφές με τον υπόκοσμο και ότι οι υποθέσεις που χειρίζεται δεν ήταν από τις λεγόμενες «επικίνδυνες».

Η απόφαση του δικαστικού λειτουργού να παραιτηθεί, τρομοκρατημένος και απειλούμενος από μια αδίστακτη μαφία που δεν διστάζει να επιτίθεται ούτε σε ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς, είναι ένα ράπισμα για την ΕΠΟ. Μια ακόμη κηλίδα στη λερωμένη φόδρα μιας ομοσπονδίας βουτηγμένης στα σκάνδαλα.

Πώς, αλήθεια, θα δικαιολογήσει η ΕΠΟ τώρα τη σκαιά, τη φαιδρή και περιέργως… βιαστική ανακοίνωσή της τα μεσάνυχτα της Τετάρτης; Πώς θα δικαιολογήσει την ανήκουστη απόφασή της να παραστήσει τον… ερευνητή, ανακριτή και δικαστή ταυτόχρονα βγάζοντας συμπέρασμα ότι η επίθεση που δέχθηκε ένας μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της, δεν είχε σχέση με το ποδόσφαιρο;

Υπενθυμίζεται, ότι αυτές τις ημέρες ξεκινούσε από το Διαιτητικό Δικαστήριο η αναψηλάφηση του σκανδάλου με την παράνομη αδειοδότηση των 10 ομάδων της Super League 2, που εξέθεσε ανεπανόρθωτα την ΕΠΟ. Ο συγκεκριμένος δικαστής, λοιπόν, είχε οριστεί εισηγητής, δηλαδή είχε τη δικογραφία της υπόθεσης για την αναψηλάφηση, στα χέρια του. Λίγο αφοτου πήρε τον φάκελο της υπόθεσης, λοιπόν, η μαφία φρόντισε να του στείλει μήνυμα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ