Ο μαγικός κόσμος της ΕΠΟ – Γύρισαν άρον – άρον υπάλληλο στην Αθήνα για να εκδώσει τα δελτία της Ζακύνθου

Ο μαγικός κόσμος της ΕΠΟ – Γύρισαν άρον – άρον υπάλληλο στην Αθήνα για να εκδώσει τα δελτία της Ζακύνθου

Ακόμα μια διδακτική ιστορία για το πως και με ποιον τρόπο λειτουργούν στην ΕΠΟ, ανάλογα με το ποια ομάδα τους ζητάει... χάρες.

Δεν είναι η πρώτη και δεν θα είναι ούτε η τελευταία φορά που η ΕΠΟ λειτουργεί με τρόπο που… προκαλεί. Και αποφασίζει κατά το δοκούν. Το νέο επεισόδιο έρχεται από μια ιστορία που εξελίχθηκε χθες, σε μια μέρα κατά την οποία η ΕΠΟ βρισκόταν στο στόχαστρο για τις εξελίξεις που διασύρουν το ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες μέρες.

Τι ακριβώς συνέβη; Ας τα πάρουμε απ’ την αρχή. Κάθε Παρασκευή κάποιες υπηρεσίες της ΕΠΟ κλείνουν στις 15:30 το μεσημέρι, κάτι που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια. Το ίδιο συνέβη και χθες, Παρασκευή, τελευταία εργάσιμη ημέρα της εβδομάδας. Ωστόσο, κατά τις 16:00 εμφανίστηκαν στην Ομοσπονδία άνθρωποι της Ζακύνθου οι οποίοι ήθελαν να εκδώσουν τα νέα δελτία ποδοσφαιριστών τους, προκειμένου εκείνοι να μπορέσουν να αγωνιστούν στο ματς με το Αιγάλεω για τη δεύτερη αγωνιστική της Superleague 2.

Έκπληκτοι οι άνθρωποι της Ζακύνθου είδαν πως ο άνθρωπος που ήταν στο αρμόδιο τμήμα είχε φύγει από τα γραφεία. Και θα επέστρεφε τη Δευτέρα. Μετά την αρχική… παγωμάρα, ωστόσο, ξεκίνησαν τα τηλεφωνήματα σε όλη την Ελλάδα. Ένα μπαράζ τηλεφωνημάτων σε Βορρά και Νότο προκειμένου να γίνει η εξυπηρέτηση της Ζακύνθου.

Πρόσωπα κλειδιά στην Αθήνα ειδοποιήθηκαν άμεσα και με τη σειρά τους ενημέρωσαν ανθρώπους στη Θεσσαλονίκη. Ακολούθησαν τηλεφωνήματα στην Πέλλα και από εκεί και πάλι το… μπαλάκι κατέληξε στην Αθήνα, σε μια άνευ προηγουμένου κινητοποίηση προκειμένου να εξυπηρετηθεί η Ζάκυνθος!

Τελικά, περίπου στις 17:30 η ίδια η ηγεσία της ΕΠΟ έκανε το… μυθικό. Έδωσε εντολή να επιστρέψει ο αρμόδιος υπάλληλος, να ανοίξει το σύστημα και να εκδοθούν τα δελτία της Ζακύνθου. Το πλέον εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως ο υπάλληλος, χωρίς να γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί, είχε φύγει εκτός Αθηνών για Σαββατοκύριακο. Και προκειμένου να μην έχει… μπλεξίματα, αναγκάστηκε να επιστρέψει ενώ ήδη βρισκόταν κοντά στη Λαμία, να ανοίξει το σύστημα και να εκδοθούν τα δελτία της Ζακύνθου.

Και πώς να το φανταστεί ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο, όταν πριν από λίγες εβδομάδες ζητήθηκε κάτι αντίστοιχο από άλλη ομάδα, ωστόσο κανείς δεν ασχολήθηκε από τα υψηλά κλιμάκια της Ομοσπονδίας. Τότε δεν υπήρχε λόγο να γίνει εξυπηρέτηση, διότι δεν αφορούσε τους… ημετέρους. Τώρα όμως;

Το θέμα τακτοποιήθηκε αφού αργά το βράδυ της Παρασκευής είχε γίνει η έκδοση των δελτίων και στο σημερινό παιχνίδι με το Αιγάλεω η Ζάκυνθος θα έχει τους παίκτες που χρειάζεται και το ματς θα διεξαχθεί κανονικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ