Σφίγγει ο κλοιός για τη «μαφιόζικη» επίθεση στον Δικαστή της ΕΠΟ – Η εντολή του αρχηγού της ΕΛΑΣ

Σφίγγει ο κλοιός για τη «μαφιόζικη» επίθεση στον Δικαστή της ΕΠΟ – Η εντολή του αρχηγού της ΕΛΑΣ

Ραγδαίες εξελίξεις για το «χτύπημα» στον Δικαστή της ΕΠΟ - Που ανατέθηκε η υπόθεση.

«Ο εκφοβισμός του Προέδρου Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων -μέσω της καταστροφής του αυτοκινήτου του- και η συνακόλουθη παραίτησή του από μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, αποτελεί τη σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι στα όσα διαμείβονται στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία το τελευταίο διάστημα» είπε το βράδυ της Πέμπτης ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Και όπως φαίνεται ο κρατικός μηχανισμός έχει αναλάβει δράση για την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης που συνταράσει το ελληνικό ποδόσφαιρο: Για να δοθούν οι «απαντήσεις» για το «μαφιόζικο» χτύπημα σε βάρος του Δικαστή, Αθ. Κουτρίκη που είχε ως αποτέλεσμα την άμεση παραίτηση του από τα Πειθαρχικά Όργανα της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες με παρέμβαση του Υφυπουργού Αθλητισμού και εντολή του Αρχηγού της ΕΛΑΣ –αντιστράτηγου- Μιχάλη Καραμαλάκη η διερεύνηση της υπόθεσης ανατέθηκε ήδη στην Κρατική Ασφάλεια με ότι αυτό συνεπάγεται. Αναπόφευκτα λοιπόν ο «κλοιός» σφίγγει γύρω από τους δράστες. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές όλα τα στοιχεία της υπόθεσης έχουν μπει σε διαδικασία έρευνας. Και το αυτοκίνητο του Δικαστή που έγινε στόχος των «κουκουλοφόρων» αλλά και όλα τα ευρήματα που ήδη αναλύονται στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Θυμίζουμε ότι ο Δικαστικός μόλις την Τρίτη πήρε στα χέρια του έναν «κρίσιμο» φάκελο για το μέλλον της ΕΠΟ. Ήταν ο «εισηγητής» στην υπόθεση αναψηλάφησης των παράνομων αδειοδοτήσεων ομάδων της Super League 2. Της υπόθεσης που επί της ουσίας έχει φέρει με το ένα πόδι… εκτός ΕΠΟ, το μισό διοικητικό της Ομοσπονδίας καθώς η Επιτροπή Δεοντολογίας «ελέγχει» τον αναπληρωτή πρόεδρο Παναγιώτη Δημητρίου, τον αντιπρόεδρο Στέργιο Αντωνίου, και τον ταμεία Κλέαρχο Τζαφέρη.

Μια μέρα μετά έξω από το σπίτι του Δικαστή το αυτοκίνητο του έγινε… καλοκαιρινό από αγνώστους. Και την επομένη; Ο έμπειρος δικαστικός παραιτήθηκε από την ΕΠΟ με επιστολή του.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού είχε χθες συνεχείς επαφές με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κωνσταντίνο Τσιάρα, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου αλλά και άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με τις συνομοσπονδίες UEFA/FIFA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ