Υπέρ του Μπένετ για αρχιδιαιτητή η ΕΕΠ

Υπέρ του Μπένετ για αρχιδιαιτητή η ΕΕΠ

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ ψήφισε υπέρ της πρότασης του Τάκη Μπαλτάκου να αναλάβει πόστο του αρχιδιαιτητή ο Στιβ Μπένετ.

Υπέρ της πρότασης του Τάκη Μπαλτάκου να αναλάβει το πόστο του αρχιδιαιτητή ο Στιβ Μπένετ ψήφισε η πλειοψηφία των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Με 8 ψήφους υπέρ, 3 κατά και 2 λευκά, η ΕΕΠ ψήφισε να γίνει αποδεκτή η πρόταση του προέδρου της ΕΠΟ και να αναλάβει καθήκοντα αρχιδιαιτητή ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Διαβάστε επίσης: Ο Ινγκασον, το σοκ του ΠΑΟΚ και η ομιλία στα αποδυτήρια

Ο Στιβ Μπένετ, εάν επικυρώσει την απόφαση η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, θα διαδεχθεί τον συμπατριώτη και θα γίνει ο νέος επικεφαλής της ΚΕΔ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Super League είχε ταχθεί υπέρ της παραμονής του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, αλλά ο Τάκης Μπαλτάκος είχε προτείνει για νέο αρχιδιαιτητή τον Στιβ Μπένετ.

Ο Βρετανός από το 2016 έως το 2021 είχε συνεργαστεί με την Ομοσπονδία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ως τεχνικός υπεύθυνος – σύμβουλος, ενώ τον τελευταίο χρόνο ήταν στην ΚΕΔ ως συνεργάτης του Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ