Σύγκληση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ με θέμα τον Μπένετ

Σύγκληση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ με θέμα τον Μπένετ

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΕΠΟ με επίκεντρο τον Στιβ Μπένετ και το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ που φαίνεται πως είναι στον... αέρα.

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε το πρωί της Παρασκευής (22/9) πως η UEFA την ενημέρωσε για τη διαθεσιμότητα του Ιταλού ρέφερι, Σιμόνε Σότσα την προσεχή Δευτέρα (25/9), προκειμένου να τον ορίσει για το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Η Ομοσπονδία είχε τονίσει πως θα προχωρούσε τις διαδικασίες, όμως έπεσε πάνω στην… άρνηση του αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ, ο οποίος επέμενε στον ορισμό που είχε κάνει ο ίδιος, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο. Παρά το γεγονός πως υπάρχει συμφωνία Ομοσπονδίας, Super League και όλων των μεγάλων ομάδων για ορισμό ξένων διαιτητών στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις Κάουνας 75-72 : Πίτερς το πολυβόλο…

Η στάση του Μπένετ, ο οποίος ήταν ήδη… υπ’ ατμόν απ’ την Τετάρτη (20/9), επισπεύδει τις εξελίξεις για την απομάκρυνσή του. Βάσει καταστατικού μόνο ο αρχιδιαιτητής μπορεί να αλλάξει τον διαιτητή ενός αγώνα κι απ’ την στιγμή που υπήρξε η «εμπλοκή» με τον Μπένετ, η ΕΠΟ συγκάλεσε το βράδυ της Παρασκευής (22/9) συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων το πρωί του Σαββάτου (23/9) και όπως φαίνεται δρομολογείται η αποπομπή του Άγγλου αρχιδιαιτητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ