Μήπως ο αρχιδιαιτητής Φρόιντφελντ επελέγη για να μην έρθει στην Ελλάδα;

Μήπως ο αρχιδιαιτητής Φρόιντφελντ επελέγη για να μην έρθει στην Ελλάδα;

Είναι απορίας άξιο πως η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανέχεται τα καμώματα ενός ανθρώπου που δεν κάνει καλά τη δουλειά του!

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έμεινε η απίστευτη δήλωση του Αντιπροέδρου της ΕΠΟ Στέργιο Αντωνίου για τον αρχιδιαιτητή Πίτερ Φρόιντφελντ, σχετικά με τη (σχεδόν) μόνιμη απουσία του από την Ελλάδα: «Αν αυτός δεν έρθει, όπως έχει υποσχεθεί, στις αρχές Φεβρουαρίου, 3 του μήνα έχει πει ότι θα έρθει, δεν υπάρχει λόγος να έρθει μετά στην Ελλάδα. Υπάρχει μια παλινωδία από τον άνθρωπο αυτόν. Και υπήρχε και το τελευταίο περιστατικό, όπου τον περιμέναμε να έρθει στην ΕΕΠ και δεν εμφανίστηκε, γιατί δεν αντιλήφθηκε ότι ήταν για τη συγκεκριμένη ώρα το ραντεβού! ».

Ναι, αυτό το είπε, όχι κάποιος πολέμιος της ΕΠΟ και επικριτής του Προέδρου Μπαλτάκου αλλά ένας στενός του συνεργάτης που είναι και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας. Και δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά έστειλε και τελεσίγραφο μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Θεωρώ, λοιπόν, ότι αν συνεχίσει να μας αντιμετωπίζει έτσι, έχοντας υποχρεώσεις στην πατρίδα του και δεν εμφανιστεί, όπως έχει δηλώσει, για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα, ας μην έρθει καθόλου. Μας έχει δημιουργήσει κάποια σύννεφα, αλλά ελπίζουμε να εμφανιστεί στις 3 Φεβρουαρίου».

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ- Εξώδικο στον Λουτσέσκου οι Πράσινοι

Η συγκεκριμένη δήλωση δημοσιεύτηκε σε κάποια ΜΜΕ αλλά δεν πήρε την έκταση που έπρεπε, παρότι περιγράφει γλαφυρά το μείζον πρόβλημα της ΚΕΔ, ότι ο άνθρωπος που έχει επιλεγεί ως αρχιδιαιτητής και αμείβεται παχυλά για να κάνει αυτή τη δουλειά, δεν βρίσκεται στην Ελλάδα.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά ουδείς είναι σε θέση να πει με ακρίβεια, πότε αναμένεται στη χώρα.

Από την πρώτη στιγμή η επιλογή του Πίτερ Φρόιντφελντ αντιμετωπίστηκε με δυσπιστία και υπήρχαν έντονες αντιδράσεις, καθώς δεν ήταν ποτέ top class ρέφερι. Εχει ως καλύτερες στιγμές, τη διαιτησία σε έναν μόνο τελικό, αυτόν του Κυπέλλου UEFA 2008 και τη συμμετοχή στο Euro της ίδιας χρονιάς, σε δύο ματς ως 4ος διαιτητής. Από το 2019, σταμάτησε κάθε επαφή με το ποδόσφαιρο και συνεχίζει να εργάζεται στο Δήμο της πόλης Εσκιλσούντα, διαμένοντας μάλιστα σε τροχόσπιτο!

Η συνήθης συμπεριφορά ενός ανθρώπου που ξεκινάει σε ένα νέο επαγγελματικό μετερίζι, είναι τουλάχιστον στην αρχή, να δίνει τον καλύτερο του εαυτό και να επιχειρεί να δικαιολογήσει την επιλογή αυτών που την έκαναν.

Ο Φρόινφελντ αντιθέτως, δείχνει να μην του καίγεται καρφί και να προτιμά να εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος, ριψοκινδυνεύοντας ενδεχομένως και την εργασιακή του σχέση με την ΕΠΟ.

Είναι λοιπόν απορίας άξιο, πως η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανέχεται τα καμώματα ενός ανθρώπου που δεν κάνει καλά τη δουλειά του!

Γιατί πως μπορεί να την κάνει καλά, όταν βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, δεν παρακολουθεί τα σφυρίγματα των Ελλήνων διαιτητών, ούτε τι συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα και περιορίζεται στις κλήσεις κάποιων άγνωστων Σκανδιναβών διαιτητών που προκαλούν την φίλαθλη κοινή γνώμη με τις αποφάσεις τους.

Εκτός εάν ο Φρόινφελντ επελέγη για μία συγκεκριμένη δουλειά και είναι αυτή που κάνει. Ποια δηλαδή; Να απουσιάζει από την Ελλάδα, να προτείνει μόνο κάποιους ρέφερι και να αφήνει ελεύθερο το πεδίο, αφήνοντας τους εν Ελλάδα συνεργάτες του να αλωνίζουν…

Πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ