ΠΑΟΚ: Ο Γιόνι Ότο μπήκε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, εκτός ο Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Ο Γιόνι Ότο μπήκε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, εκτός ο Βιεϊρίνια

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις προπονήσεις με τον Γιόνι Ότο να ακολουθεί όλο το πρόγραμμα. Αντίθετα εκτός παραμένει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια

Ο ΠΑΟΚ χθες βράδυ βράδυ (31/1) «σφράγισε» το εισιτήριό του για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Δικέφαλο του Βορρά να επικρατεί με 5-0 του Πανσερραϊκού στον δεύτερο προημιτελικό στο γήπεδο της Τούμπας.

Διαβάστε επίσης: Τεράστια βιβλιοθήκη, τζάκι και πίνακες: Αυτό είναι το επιβλητικό σπίτι της Έλλης Στάη (pics)

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψε σήμερα (1/2) στις προπονήσεις και ξεκίνησε την προετοιμασία της για την κυριακάτικη αναμέτρηση πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο (4/4,20:30). Οι παίκτες που αγωνίστηκαν χθες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν πάνω στην πρακτική κι έπαιξαν δίτερμα υψηλής έντασης. Σε φουλ ρυθμό προπονήσεων μπήκε ο νέος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιόνι Κάστρο Ότο, ενώ αντίθετα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βιεϊρίνια, ο οποίος εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ενημέρωση της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ του Ράζβαν Λουτσέσκου πέτυχε τον στόχο του, πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και πλέον στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης (01.02) στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11αδα κόντρα στον Πανσερραϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο πάνω στον τομέα της τακτικής, ενώ έπαιξαν και δίτερμα υψηλής έντασης.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Αντρέ Ρικάρντο έκανε θεραπεία, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει μια κάκωση στην κλείδα, που θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες μέρες.

Την Παρασκευή (02.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ