Η παράταση της θητείας των αθλητικών δικαστών της ΕΠΟ προκαλεί αντιδράσεις!

Η παράταση της θητείας των αθλητικών δικαστών της ΕΠΟ προκαλεί αντιδράσεις!

Η τροπολογία η σχετική με την παράταση της θητείας των αθλητικών δικαστών στο ποδόσφαιρο έχει οδηγήσει στην αντίδραση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης θα θέσει προς ψήφιση στη Βουλή, νέο Σχέδιο Νόμου στο οποίο υπάρχει τροπολογία με την οποία θα μπορεί να αποφασίζεται η παράταση της θητείας των αθλητικών δικαστών της ΕΠΟ! Μέχρι σήμερα μετά την παρέλευση τριών ετών, που είναι η διάρκεια της θητείας τους, αντικαθίστανται από νέους. Το εν λόγω γεγονός έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις με την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων να αντιδρά μέσω επίσημης ανακοίνωσης, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

«Επίσης με τροπολογία και χωρίς να έχει αναφανεί κάποιος ιδιαίτερος λόγος παρατάθηκε η θητεία των αθλητικών δικαστών, παρά το γεγονός ότι με το ν. 4326/2015 οι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί ορίζονται για τριετή θητεία χωρίς δυνατότητα ανανέωσής της. Η Ε.Δ.Ε. εκφράζει την αντίθεσή της σε τέτοιες λογικές που καθιστούν άνευ αξίας τους καταλόγους που αποστέλλονται στην Ε.Π.Ο. από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ