Αναβλήθηκε η δίκη για την υπόθεση της κάρτας υγείας

Αναβλήθηκε η δίκη για την υπόθεση της κάρτας υγείας

Η δίκη αναβλήθηκε λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν εξαγγείλει οι δικαστικοί υπάλληλοι της χώρας και η αγόρευση του εισαγγελέα έδρας πιθανότατα θα γίνει στις 15/11.

Αναβολή, πιθανότατα για τις 15 Νοεμβρίου, πήρε η δίκη για την υπόθεση της κάρτας υγείας της ΕΠΟ, λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν εξαγγείλει οι δικαστικοί υπάλληλοι της χώρας.

Το πρωί της Πέμπτης ήταν προγραμματισμένη η αγόρευση του εισαγγελέα έδρας Χαράλαμπου Τζιώνη, αλλά λόγω της απεργίας η δίκη αναβλήθηκε και πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί στις 15/11.  Η εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία διεξάγεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας, έχει ξεκινήσει από τον Μάιο του 2017 με κατηγορούμενους 22 πρώην παράγοντες της ΕΠΟ, μεταξύ των οποίων οι πρώην πρόεδροι Βασίλης Γκαγκάτσης, Σοφοκλής Πιλάβιος, Γιώργος Σαρρής και Γιώργος Γκιρτζίκης, ενώ στο… σκαμνί βρίσκονται και οχτώ στελέχη των εταιρειών Pc Systems και Opentec.

Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία για ηθική αυτουργία κατά συναυτουργία σε απιστία, με ενέργεια και παράλειψη, με ζημιά μάλιστα που υπερβαίνει το ποσό των 30.000 ευρώ, κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία. Πιο συγκεκριμένα, κατηγορούνται ότι προκάλεσαν στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ζημία ύψους σχεδόν 29 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η ΕΠΟ κάλυπτε τις υποχρεώσεις της προς τις δύο εταιρείες, χωρίς όμως, να υλοποιούνται οι μετρήσεις στους ποδοσφαιριστές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ