Επιμένει ο Μπέος για επιστροφή στο ποδόσφαιρο

Επιμένει ο Μπέος για επιστροφή στο ποδόσφαιρο

Εκδικάστηκε η τρίτη έφεση του πρώην αφεντικού του Ολυμπιακού Βόλου κατά της ποινής με δια βίου απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, για το «koriopolis»

Εξυγίανση χωρίς Αχιλλέα Μπέο γίνεται; Δεν γίνεται…

Το πρώην αφεντικού του Ολυμπιακού βόλου λοιπόν, θέλει να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο για να προσφέρει τις «υπηρεσίες» του για ορισμένες από τις οποίες έχει καταδικαστεί από τα ποινικά δικαστήρια, ενώ του έχει απαγορευτεί δια βίου, η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, για την εμπλοκή του στο «koriopolis».

Την Τετάρτη (14/11) εκδικάστηκε η τρίτη έφεση του από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ. Στις δύο προηγούμενες, το 2012 και το 2014, οι αποφάσεις της Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ήταν απορριπτικές. Τώρα όμως, επιτρέπεται να γίνει αναψηλάφηση της υπόθεσης εφόσον έχουν προκύψει νέα στοιχεία.

Για να συμβεί αυτό όμως, έβαλε το χεράκι της και η ΕΠΟ το προηγούμενο καλοκαίρι και άλλαξε τον κανονισμό που ανέφερε ότι αναψηλάφηση επιτρέπεται μέχρι και ένα χρόνο μετά την έκδοση της απόφασης. Ο σχετικός χρονικός περιορισμός πλέον, δεν υπάρχει, στο όνομα της εξυγίανσης.

Ο Αχιλλέας Μπέος, λοιπόν, που είχε τιμωρηθεί για τον αγώνα Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Βόλου, πατάει στο γεγονός ότι δεν διώκεται πλέον, ποινικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι αφού έχει παραγραφεί ενώ έχει απαλλαχθεί και από τα κακουργήματα που τον βάραιναν, και ζητάει την ανάκληση της τιμωρίας του.

Η Επιτροπή Εφέσεων έδωσε προθεσμία 10 ημερών για την κατάθεση συμπληρωματικών υπομνημάτων.

Παρών στην ΕΠΟ ήταν ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας αλλά η Επιτροπή Εφέσεων δεν δέχθηκε την κατάθεση μαρτύρων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ