Διακοπή στη δίκη Γκαγκάτση για τα τηλεοπτικά του Κυπέλλου

Διακοπή στη δίκη Γκαγκάτση για τα τηλεοπτικά του Κυπέλλου

Στις 29 Οκτωβρίου 2019 θα συνεχιστεί η δίκη για την υπόθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος της σεζόν 2004-06.

Νέα διακοπή στη δίκη για την υπόθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος της περιόδου 2004-06.

Συγκεκριμένα το Ε’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων διέκοψε για τις 29 Οκτωβρίου 2019 τη δίκη η οποία έχει ήδη διακοπεί μια φορά τον Δεκέμβριο του 2018 ενώ υπάρχει και μια αναβολή τον Φλεβάρη του 2019.

Οι δικηγόροι δύο εκ των οκτώ κατηγορούμενων επικαλέστηκαν κώλυμα λόγω της παρουσίας τους σε άλλη δίκη και έτσι οδηγηθήκαμε σε διακοπή.

Θυμίζουμε ότι κατηγορούμενοι στην υπόθεση για το αδίκημα της απιστίας από κοινού (προκαλώντας ζημία στην περιουσία της ομοσπονδίας), είναι οι πρώην πρόεδροι της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης και Γιώργος Γκιρτζίκης, καθώς και τα πρώην μέλη του Δ.Σ. της ομοσπονδίας Γιάννης Οικονομίδης, Γιώργος Σιντόρης, Βασίλης Χατζηαποστόλου και Σωκράτης Παπαδόπουλος. Κατηγορούνται επίσης οι Πασχάλης Παπαδόπουλος και Γιώργος Κόγιας.

Τους Γκαγκάτση, Σιντόρη και Οικονομίδη εκπροσώπησε ο Αλέξης Κούγιας, που ζήτησε να ξεκινήσει κανονικά η δίκη, ωστόσο το αίτημά του απορρίφθηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ