Η «εξυγίανση» αντιστέκεται στην καραντίνα του κορωνοϊού (vid)

Η «εξυγίανση» αντιστέκεται στην καραντίνα του κορωνοϊού (vid)

Στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή οι προπονήσεις συνεχίζονται σαν να μην συμβαίνει το παραμικρό με την πανδημία του Covid-19.

Η μόνη πιθανότητα να μην έχει ακούσει κάποιος για την καραντίνα από τον κορωνοϊό, είναι να είχε ναυαγήσει σε βραχονησίδα του Αιγαίου/ να ζούσε κλεισμένος σε σπηλιά στην οροσειρά της Πίνδου/να ταξίδεψε στο χρόνο.

Όλοι οι υπόλοιποι ξέρουν ότι η Κυβέρνηση έχει επιβάλλει περιορισμούς στην κυκλοφορία και στη συνάθροιση, προκειμένου να περιορίσει την εξάπλωση της νόσου. Όλοι; Μάλλον όχι όλοι… Οι παροικούντες στην ΕΠΟ δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει στις γύρω περιοχές της πρωτεύουσας…

Διότι δεν εξηγείται διαφορετικά η εικόνα του Ενωσιακού γηπέδου στο Πάρκο Γουδή το απόγευμα της Δευτέρας (30/3). Άνθρωποι ασκούνται σαν να μην τρέχει τίποτα, όταν οι Δήμοι της Αττικής έχουν κλείσει τους αθλητικούς χώρους τους.

Όμως, το άκρον άωτον είναι άλλο… Εκτός από τη μεγάλη συγκέντρωση αθλούμενων, στο παρακάτω βίντεο διακρίνεται ένας προπονητής να έχει στήσει κώνους και να πραγματοποιεί κανονικά προπόνηση!

Με λίγα λόγια, πλήρης αδιαφορία για τις οδηγίες της Κυβέρνησης! Όλα αυτά υπό την ανοχή της διοίκησης της ΕΠΟ… Δεν απαιτεί κάποιος να αστυνομεύσουν το γήπεδο οι παράγοντες της Αστυνομίας.

Αυτό που έπρεπε να κάνουν είναι να ειδοποιήσουν την Αστυνομία για να απομακρύνει τον κόσμο. Μία επιφύλαξη κρατάμε: η «εξυγίανση» να… καταπολεμά τον κορωνοϊό και να εξελίσσεται στο αντίδοτο του… Ποιος ξέρει; Ίσως να το ακούσουμε και αυτό…

Δείτε την εικόνα από το γήπεδο της ΕΠΟ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ