Τρόμος στον ΠΑΟΚ για την παρουσία Ολυμπιακού στο CAS και νέες απειλές σε τακτικούς δικαστές!

Τρόμος στον ΠΑΟΚ για την παρουσία Ολυμπιακού στο CAS και νέες απειλές σε τακτικούς δικαστές!

Αναφορά στον Αρειο Πάγο εναντίον του Εφέτη, δικαστή της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Γεράσιμου Βρυώνη, γιατί έγινε αποδεκτή η πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού και θα είναι παρών στο CAS! Οι απειλές σε τακτικούς δικαστές, μόλις πήραν ταυτότητα.

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ώρες από τα σοκαριστικά δημοσιεύματα με ευθείες απειλές προς δικαστικούς λειτουργούς και τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας. Και η συνέχεια είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή. Με τον ΠΑΟΚ, να παίρνει σειρά σε αυτό το φαιδρό παιχνίδι επικοινωνιακής επίθεσης προς δικαστικούς. Και χρησιμοποιώντας ξανά το όνομα του Αρείου Πάγου.

Εξηγούμαστε… Οπως διαρρέεται από τον επίσημο ΠΑΟΚ, μέσω τον ΜΜΕ Σαββίδη, Καλπαζίδη, οι «επιτελείς του Δικεφάλου ετοιμάζονται να καταθέσουν αναφορά στον Επιθεωρητή του Αρείου Πάγου καθώς ζητούν να ελεγχθούν από το Πειθαρχικό Συμβούλιο οι αποφάσεις του κ. Βρυώνη, ο οποίος έκανε δεκτή την πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού, δίνοντάς του έτσι δυνατότητα να είναι διάδικος του Δικεφάλου στο CAS».

Οι νομικοί του ΠΑΟΚ, επιλέγουν να κάνουν επίθεση σε ένα από τα τρία μέλη της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, τον Γεράσιμο Βρυώνη. Αλλά αφήνουν εκτός κάδρου τον πρόεδρο της Επιτροπής, Γεράσιμο Φιλόπουλο, που επίσης επισφράγισε με την ψήφο του τη βαρεία παρανομία του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, που κανονικά θα επέφερε υποβιβασμό εάν δεν είχε αλλάξει τον νόμο η Κυβέρνηση. Και φυσικά τον 3ο Δικαστή της Εφέσεων, Νικόλα Βόκα, που είχε ψηφίσει να μπει στην ουσία η επιτροπή.

Κι όμως, η αναφορά στον Επιθεωρητή του Αρείου Πάγου κατά του κ. Βρυώνη δεν γίνεται για την ψήφο του, με την οποία τελεσιδίκησε η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας. Η αναφορά γίνεται για το γεγονός ότι η Εφέσεων έκανε δεκτή την πρόσθεση παρέμβαση του Ολυμπιακού, που δίνει το δικαίωμα στους Ερυθρόλευκους να παραστούν και στο CAS, εάν ο ΠΑΟΚ προσφύγει τελικά.

Με λίγα λόγια, ο ΠΑΟΚ και οι νομικοί του βρίσκονται σε κατάσταση τρόμου και ανησυχίας, καθώς στο CAS δεν θα έχουν αντίδικο μόνο τη «δική τους» ΕΠΟ, αλλά και τον Ολυμπιακό. Που θα βρεθεί εκεί για να αναδείξει για ακόμη μία φορά τις έκνομες ενέργειες της οικογένειας Σαββίδη, που κηλίδωσαν την ιστορία του Δικεφάλου και θα τον είχαν ρίξει κατηγορία εάν δεν παρενέβαινε η Κυβέρνηση, μέσω της τροπολογίας Γεραπετρίτη.

Πέραν της πρόδηλης, πλέον, ανησυχίας του ΠΑΟΚ για τα αποτελέσματα της υπόθεσης στο CAS, αλλά και για την πιθανότητα να προσφύγει μόνος του ο Ολυμπιακός στο Ανώτατο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάννης, αυτή η επίσημη διαρροή του ΠΑΟΚ, δίνει «ταυτότητα» και ξεκάθαρη προέλευση και στα δημοσιεύματα με ευθείες απειλές σε τακτικούς δικαστές.

Πλέον, η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να παραμένει αδρανής. Οφείλει να προστατεύσει τους λειτουργούς της. Και να μην επιτρέπει στον οιοδήποτε να τους πιέζει/εκβιάζει/απειλεί/προδιαθέτει. Πόσο μάλλον χρησιμοποιώντας τον Αρειο Πάγο ως επικοινωνιακό «όχημα» για τους δόλιους σκοπούς του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ