Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ξεγύμνωμα στο γήπεδο, ξεγύμνωμα και στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Τα πάντα όλα...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανατριχίλα: Ο Γραμμένος μιλάει για αξιοπιστία!

Το ζήσαμε κι αυτός. Ο... δικός τους Γραμμένος κάνει λόγο για αξιοπιστία της ΕΠΟ. Μένει τώρα να μας πει και για ισονομία!

Ανατριχίλα: Ο Γραμμένος μιλάει για αξιοπιστία! | to10.gr

Το ποδόσφαιρο περνάει τις πιο… μαύρες του μέρες όσον αφορά το παρασκήνιό του. Το ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης, της ΕΠΟ του «δικού μας» Γραμμένου, όπως είχε πει ο Ιβάν Σαββίδης. Το ποδόσφαιρο που η ομοσπονδία του βγάζει ανακοίνωση και επιτίθεται εναντίον της μοναδικής ομάδας που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρώπη. Και λίγες μέρες μετά η ίδια η Ομοσπονδία θέλει να πάρει από την Ελλάδα έναν ευρωπαϊκό τελικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κι όμως, μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, έχει το… θράσος να λέει πως διοικεί με αξιοπιστία. Και μιλάει για εχθρικό περιβάλλον κάτω από το οποίο η ομοσπονδία έκανε τη δουλειά της, την ώρα που η ίδια δημιουργούσε εχθρούς για να κάνει τις χάρες σε συγκεκριμένα πρόσωπα και συγκεκριμένους συλλόγους.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος, λοιπόν, μιλώντας για το VAR στο πλαίσιο της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, ανακάλυψε… εχθρούς, λέγοντας μεταξύ άλλων.

«Η διοίκηση της ΕΠΟ λειτουργούσε σε ένα εξαιρετικά εχθρικό περιβάλλον και δεχόταν επιθέσεις με στόχο την αποσταθεροποίησής της, αλλά δεν το επέτρεψε. Ηταν εναρμονισμένη πάντα με τα διεθνώς ισχύοντα στο διεθνές ποδόσφαιρο.

Επί των ημερών αυτής της διοίκησης, έχουν αναδειχθεί τρεις διαφορετικοί πρωταθλητές. Στο ίδιο πλαίσιο αρχών η ΕΠΟ, σε συνεργασία με τις διεθνείς ομοσπονδίες, μας προσφέρουν την τεχνογνωσία τους.

Καθιέρωσε τη χρήση του VAR με την επιπλέον προσθήκη της γραμμής του οφσάιντ, γιατί πιστεύουμε πως το VAR είναι η μεγαλύτερη παρέμβαση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η κληρονομιά της αξιοπιστίας, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να αμφισβητήσουν».

Οσον αφορά τον διοικητικό απολογισμό της Ομοσπονδίας, αυτός υπερψηφίστηκε με 53 «ναι» σε σύνολο 63 ψήφων.

«Όχι» ψήφισαν ο Ολυμπιακός, η Ηλεία, το Ηράκλειο, το Λασίθι, ο Πειραιάς και τα Χανιά. Τέσσερις Ενώσεις, η Κέρκυρα, η Κεφαλονιά, η Λακωνία και το Ρέθυμνο δήλωσαν «παρών».

Απουσίασαν πέντε ΠΑΕ, ο Άρης, η Λάρισα, ο ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός και ο Πανιώνιος.