Άγιαξ – Σοκ με Στεκέλενμπουργκ, χάνει τη σεζόν

Άγιαξ – Σοκ με Στεκέλενμπουργκ, χάνει τη σεζόν

Συναγερμός στον Άγιαξ με τον Μάρτεν Στεκέλενμπουργκ, ο οποίος θα περάσει την πόρτα του χειρουγείου λόγω σοβαρού προβλήματος τραυματισμού που τον θέτει νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν.

Μεγάλο πλήγμα για τον Άγιαξ που θα αναγκαστεί να στερηθεί τις υπηρεσίες του Μάρτεν Στεκέλενμπουργκ για όλη τη φετινή σεζόν. Ο πολύπειρος πορτιέρο, ο οποίος ταλαιπωρείται από σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, δεν θα αποφύγει το νυστέρι με το στοίχημα να είναι το αν θα μπορέσει να επανέλθει την επόμενη χρονιά. Και αυτό διότι έχει φτάσει αισίως τα 39, πράγμα που σημαίνει ότι εφόσον επιστρέψει, η αρχή της τέταρτης δεκαετίας της ζωής του θα τον βρει στα γήπεδα.

Μετά την παραπάνω εξέλιξη ο «Αίαντας» παραμένει με δύο τερματοφύλακες για την επόμενη σεζόν, τον 37χρονο Πασβίρ και τον νεαρό Γκόρτερ, ενώ τον Νοέμβριο αναμένεται να λήξει και η τιμωρία του Ονάνα, παραμένοντας πάντως άγνωστο εάν θα υπολογίζεται από την ομάδα.

Ο Στεκέλενμπουργκ, ο οποίος ήταν βασικός με την εθνική Ολλανδίας στο φετινό Euro, επέστρεψε στον Άγιαξ (είχε αγωνιστεί και την επταετία 2005-2012) τον Αύγουστο του 2020, ενώ έχει καταγράψει συνολικά με την φανέλα των «Πρωταθλητών» 306 συμμετοχές μετρώντας μεταξύ άλλων την εντυπωσιακή επίδοση των 118 clean sheets.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ