Ιστορία… τρόμου με παίκτη του Άγιαξ – Εξαφανισμένος λόγω μαφίας

Ιστορία… τρόμου με παίκτη του Άγιαξ – Εξαφανισμένος λόγω μαφίας

Απίστευτο και όμως αληθινό! Παίκτης του Άγιαξ... εξαφανίστηκε λόγω μαφίας.

Το σενάριο μοιάζει βγαλμένο από ταινία τρόμου. Πρωταγωνιστής; Παίκτης του Άγιαξ και ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του ολλανδικού ποδοσφαίρου. Ο λόγος φυσικά για τον Μοχάμεντ Ιχατάρεν, τα ίχνη του οποίου έχουν εξαφανιστεί το τελευταίο διάστημα…

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός που αποτελεί πολύτιμο γρανάζι για την καλοκουρδισμένη μηχανή του Αίαντα, απουσίασε τόσο από τις τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις όσο και από το ολλανδικό Σούπερ Καπ, που έληξε με θρίαμβο 5-3 της Αϊντχόφεν.

Διαβάστε επίσης: Κληρώνει για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη

Η «εξαφάνιση» του Ιχατάρεν είναι βασικό θέμα στην επικαιρότητα της Ολλανδίας, με την «De Telegraaf» να σημειώνει πως δεν έχει σχέση με αγωνιστικούς λόγους, αλλά συνδέεται με σοβαρό κίνδυνο για την προσωπική του ασφάλεια!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι Ολλανδοί, η… μαφία έχει παίξει ρόλο στην «εξαφάνιση» του παίκτη του Άγιαξ. Ο νεαρός άσος εθεάθη πρόσφατα να συνοδεύει μία γυναίκα, μέλος οικογένειας που σχετίζεται με την μαφία, που δεν εγκρίνει αυτήν την σχέση. Οπότε, για λόγους ασφαλείας, δεν πρέπει να συχνάζει σε δημόσιους χώρους.

Παρόλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί,πως ο 20χρονος παίκτης του Αίαντα, με ανάρτησή του στα social media, διέψευσε αυτούς τους ισχυρισμούς, αναφέροντας ότι πρέπει να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ