«Σερβιτόρος» και νικητής ο Χατζηδιάκος στον ελληνικό… «εμφύλιο» με Μπάρκα – Δουβίκα

«Σερβιτόρος» και νικητής ο Χατζηδιάκος στον ελληνικό… «εμφύλιο» με Μπάρκα – Δουβίκα

Νικήτρια με 2-1 έφυγε από την Ουτρέχτη των Μπάρκα - Δουβίκα η Άλκμααρ με τον Παντελή Χατζηδιάκο να «σερβίρει» το δεύτερο γκολ της ομάδας του και να μοιράζει μια ακόμα ασσίστ μέσα στην χρονιά.

Μια αναμέτρηση με άρωμα Ελλάδας είχαμε αυτήν την αγωνιστική στο πρωτάθλημα Ολλανδίας με την Ουτρέχτη των Μπάρκα- Δουβίκα να αντιμετωπίζει την Άλκμααρ των Παυλίδη-Χατζηδιάκο, με τον τελευταίο να «σερβίρει» και το δεύτερο γκολ της ομάδας του στον Σουγκαβάρα.

Η Άλκμααρ επικράτησε με 2-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση για την ίδια και «φιγουράρει» μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας μόλις ένα βαθμό διαφορά από τον δεύτερο Άγιαξ.

Διαβάστε επίσης: «Ηφαίστειο» ο Ολυμπιακός – Ξύπνησε και τον… πάτησε (2-1)

Ο Παντελής Χατζηδιάκος μοίρασε την πέμπτη του ασσίστ με την φανέλα της Ολλανδικής ομάδας μέσα στην χρονιά αφού στο 68ο λεπτό βρήκε με κάθετη πάσα τον Σουγκαβάρα και εκείνος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Το 1-0 είχε προηγηθεί νωρίτερα στο 31′ από τον Μπρεντερόντε.

Ο Τάσος Δουβίκας αγωνίστηκε για 16 λεπτά αφού πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα στο 74′ ενώ ο Βαγγέλης Παυλίδης έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ