Άλκμααρ-Εξέλσιορ 5-0: Περίπατος για την Άλκμααρ με γκολ και ασίστ Παυλίδη

Άλκμααρ-Εξέλσιορ 5-0: Περίπατος για την Άλκμααρ με γκολ και ασίστ Παυλίδη

Επίδειξη δύναμης από την Άλκμααρ απέναντι στην Εξέλσιορ, με την ομάδα του Βαγγέλη Παυλίδη να σκορπά με 5-0 την αντίπαλό της και να πατά στην κορυφή της Eredivisie. Γκολ και ασίστ από τον Έλληνα επιθετικό.

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο και τον Βαγγέλη Παυλίδη να συνεχίζει… το βιολί του (γκολ, ασίστ), η Άλκμααρ έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Εξέλσιορ και με το εντυπωσιακό 5-0 ανέβηκε στην κορυφή της Eredivisie, αλλά με ματς περισσότερο.

Η αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η «αυλαία» της 21ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος είχε τελειώσει σε διάστημα λιγότερο των 20 λεπτών στο πρώτο ημίχρονο, όταν η ΑΖ από το 20΄-38΄ είχε σκοράρει 5 φορές, με τον Βαγγέλη Παυλίδη να δίνει την ασίστ στον Μίνιανς στο 30΄ για το δεύτερο γκολ του 22χρονου μέσου (είχε ανοίξει τον… χορό στο 20΄).

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Βαλένθια 91-92: Ο Τζόουνς «ξέρανε» τους «πράσινους» με buzzer beater

Στο 38΄ ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε με τη σειρά του για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 5-0.

Στο 27΄ ο Κάρλσον είχε «γράψει» το 2-0, ενώ από δική του ασίστ και σουτ του Όντγκααρντ στο 35΄ ήρθε το 4-0. Εκτός του Παυλίδη, ο οποίος με το σημερινό έφτασε τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα και 16 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις από την έναρξη της σεζόν, στο αρχικό σχήμα των γηπεδούχων βρέθηκε και ο Παντελής Χατζηδιάκος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ