Γκολ και ασίστ ο Παυλίδης στη νίκη της Άλκμααρ

Γκολ και ασίστ ο Παυλίδης στη νίκη της Άλκμααρ

Η Άλκμααρ «διέλυσε» την Γκόου Αχέντ Ίνγκλς (5-1) στην πρεμιέρα της Eredivisie, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Βαγγέλη Παυλίδη.

Με ιδανικό τρόπο «μπήκε» στη νέα σεζόν η Άλκμααρ στο ολλανδικό πρωτάθλημα, καθώς συνέτριψε με 5-1 την Γκόου Αχέντ Ιγκλς εντός έδρας, στην πρεμιέρα της Eredivisie. Πρωταγωνιστής του ματς ο Βαγγέλης Παυλίδης με γκολ και ασίστ. Βασικός και ο Παντελής Χατζηδιάκος για την Άλκμααρ.

Ο σύλλογος των δύο Ελλήνων μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να ανοίξει γρήγορα το σκορ με τον Τζόρντι Κλάσιε στο 4ο λεπτό, με τον Βαγγέλη Παυλίδη να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 15ο λεπτό.
Η Άλκμααρ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 στο 51΄ με τον Ρούμπεν Φαν Μπόμελ (από ασίστ του Παυλίδη), ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 66΄ με τον Φίλιπ Ρόμενς.

Διαβάστε επίσης: Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου η Γαλλία απαγόρευσε την παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού στη Μασσαλία!

Στη συνέχεια, η Άλκμααρ σημείωσε ακόμη δύο τέρματα, με πέναλτι του Ντάνι Ντε Βιτ στο 87΄ και με τον Μάικελ Λάχντο στις καθυστερήσεις (90+3΄), και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της επί της Γκόου Αχέντ Ίνγκλς. Αξιοσημείωτο, ότι ο Παυλίδης και ο Παντελής Χατζηδιάκος αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Στο μεταξύ, η Φορτούνα Σιτάρντ του Δημήτρη Σιόβα «έκοψε» βαθμούς από τη πρωταθλήτρια Φέγενορντ, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) στο Ρότερνταμ. Ο πρώην διεθνής κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά με τους φιλοξενούμενους, την ώρα που στην αποστολή της Φέγενορντ είχε συμπεριληφθεί ο Κώστας Λάμπρου, χωρίς να χρησιμοποιηθεί.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής της Eredivisie:

Φόλενταμ-Φίτεσε 1-2

Αϊντχόφεν-Ουτρέχτη 2-0

Χέρενφεν-Βααλβάϊκ 3-1

Αγιαξ-Χεράκλες 4-1

Τσβόλε-Σπάρτα Ρότερνταμ 1-2

Ναϊμέγκεν-Εξέλσιορ 3-4

Αλκμααρ-Γκόου Αχεντ 5-1

Φέγενορντ-Φορτούνα Σιτάρντ 0-0

Αλμέρε-Τβέντε Έναρξη 17:45

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ