Φέγενορντ: «Έκλεισε» το deal με την Ντιναμό για τον Ιβάνουσετς

Φέγενορντ: «Έκλεισε» το deal με την Ντιναμό για τον Ιβάνουσετς

Παίκτης της Φέγενορντ πρέπει να θεωρείται ο Ιβάνουσετς, καθώς οι πρωταθλητές Ολλανδίας τα βρήκαν σε όλα με την Ντιναμό, με τον παίκτη να αναμένεται να υπογράψει αύριο (25/08) το συμβόλαιο του με την νέα του ομάδα.

Μετά τον Λινγκρ, η Φέγενορντ συνεχίζει ακάθεκτη την ενίσχυσή της, καθώς βρήκε την «χρυσή» οικονομική τομή με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την απόκτηση του Ιβάνουσετς.

Μετά τον αποκλεισμό της Ντιναμό από το UEFA Champions League, η κροατική ομάδα μπήκε σε διαπραγματεύσεις με την Φέγενορντ και επέτρεψε στον Ιβάνουσετς να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ολλανδίας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολλανδικός σύλλογος θα βγάλει από τα ταμεία του 10 εκατομμύρια ευρώ, με τον παίκτη να αναμένεται αύριο (25/08) στο Ρότερνταμ ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έπειτα να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Διαβάστε επίσης: Ο ΠΑΟΚ θέλει δανεικό επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Ο Λούκα Ιβάνουσετς αποκτήθηκε από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ το καλοκαίρι του 2019 έναντι 3 εκατομμυρίων αυρώ από την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Με την Ντιναμό έχει κατακτήσει 4 σερί πρωταθλήματα, ενώ τη σεζόν 2020/21 ήταν νταμπλούχος Κροατίας, καθώς κατέκτησε και το Κύπελλο.

Συνολικά, κατέγραψε 172 συμμετοχές τις οποίες συνόδευσε με 36 τέρματα και ακόμη 19 ασίστ, κατά την τετραετή παρουσία του στο «Μάξιμιρ». Φέτος έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την σεζόν, καθώς σε 6 συμμετοχές έχει συμμετάσχει σε 5 γκολ για την πρώην πλέον ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ